Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bugi!

Bugi!

Še zdej se držim za tripe od smeha(prej se na glas nisem mogu).
Je pršu en sosed…resen možakar okrog 60-ih in me je prosu,če na netu eno stvar,ki bi jo rad kupu, pogledava.
No,jaz imam ponavad vedno po ene tri explorerje naenkrat odprte…..pa jih nisem hotu zapirat in sem vse dol v spodnjo vrsto spustu….in se prikaže tvoj jošk!
Mož je začel kar kašljat in v strop gledat!!!!
Ojej,kolk je blo to meni smešno…..pa na glas se nisem mogu začet režat!
Da krepaš!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

a men pa neč……

frendddddddddddddd……a ma lušno???

leta letijo - iščem stevardeso.....

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) He he … srce … Počasi bom začela kasirat … :)))) ;)))) A misliš, da bodo vsi kar tko zastonj v moj jošk bulili … :)))

Sicer pa … zdej je treba pazit kej se piše na ta forum … Sej veš … da ne bo kej Miško čital. Zaenkrat recimo, da še ne zna … sam mislim, da se bo zelo kmalu navadil … Take stvari raje na privat …

:-*************

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

opssssssssssssssssssss

i ja bi..isto…..mamice….hihiihihi

kako si mala…..

leta letijo - iščem stevardeso.....

Saj bomo pa tolk hitro pisal,da se mu zgodovine ne bo dalo brat…..
Čau srce!

P.s.: bom upošteval.

Pište pište … hitro … :))))) … da pade ta tema v šusu na drugo stran … :))) ;)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Uh … Razo moj … trenutno me naš malček mal matra, ko ne ve kako bi se postavil … in … proberava ene take čudne varjante … :))) ;)))

Drugače sem pa ko prerojena … ;))))

Lupčka … :-**

Lp, Bgv

za pisat…..je potrebnih več ljudi.
A moram res začet na ta star način(po Sp-jevsko) pisat?
sam…pismo,kdo se vas bo pol ubranu bejb?
;-)))

:)))))) He he … pa ti bi se branu bejb, ja … :)))) ;)))

Lp, Bgv

Cmoka srce!
Moja ta prva in najtabulša netna frendica!
:-))))

New Report

Close