Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BUGI!!!!!!!!

BUGI!!!!!!!!

Te pogrešam!!!!!!
Pa še od takrat,ko se mi je PC sesul nimam več tvoje…saj veš kaj!
:-((((((

Kje hodi ta mula,bemti!?Saj imajo tud druge bejbije pa se vseeno oglašajo tu.

hahah…mogoče se ji je pa zaskočila….na motorju…ne dedcu…hahah

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ojla srce. Saj tudi jaz pogrešam tebe … sam se nekako ne počutim več za na ta forum. Sedaj mi po glai gre samo še otročiček pa mogoče še šola (še posebej sedaj, ko imam izpite) … tukaj pa … ne vem. Se mi zdi kot da ne sodim več sem. :((( Žal.

Te pa tudi jaz pogrešam … najine dolge debate na MSN-ju. Sedaj pa žal ni več časa za take stvari … Še za starševski forum si morem čas dobesedno odtrgat.

Upam na boljše čase. Če ne prej, ko bom julija pričela zopet z delom … :))) Takrat bo časa za vse. ;))))))))) :))))))))

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Nč se še ni zaskočila … ;))) … vse še fejst lepo deluje. :)))))))))

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Mula sakramenska!!!!
Če jest pr svojih *3-ih letih sodim sem, boš ti smrklja še prej!
Ne prezgodaj odrast,ker ti bo pol žal za vsako minuto, ko si prehitro mislila, da si dozorela!!!!
Ajd sem!Tu je tvoj dom!
Al pa zatežim na nama znan način!
;-)))

Vsaj to,oštja!
Sem ti hotu eno fotko….tihožitje zimsko z Gold Wingom na mail poslat(poslikal sem sam)….dobiš ob priliki.
Cmoka srce!

No………..tu bi pa rada tudi jaz dodala……………………par besed………… Da sem na njej podobnem mestu………….. + da bo še en otroček kmalu privekal na svet………….pa še vedno si vzamem čas in vozim rally po tem forumu:))))) SP….imaš pa prav………čas si je treba vzet……..in včasih si je res treba poiskat otroka v sebi…………in ne dovolit, da te povozijo leta….oz. kot si sam rekel…..prehitro odrast…………………

CMOKCA

P.S. Bugi…….tudi jaz te greškam in čakam, da prideš nazaj….

The best in life is free

Bi te kar malo objel zdej? :-)))))
)saj pridejo tace še okrog telesa,ane?) ;-))
Cmok!

:)))))))

Lubčka…..

Tace pa še pridejo okrog…ja..:)))

The best in life is free

New Report

Close