Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bugi , ojej , se opravičujem …

Bugi , ojej , se opravičujem …

… heh , sem šla pogledat tja , kako zdaj zgledaš , pa sem mimogrede še prebrala , katera vprašanja ti gredo počasi že na živce … ben , dušica , se še enkrat opravičujem , ma kaj češ , taki smo ljudski firbci , ki se vsi raznežimo , če vidimo kako fejst bodočo mamico 🙂
Posebej babe smo take ;)))
A to , ko začnejo vse povprek obujat svoje porodne spomine , te še ne razburja ?
Čaki , da pride rok , ko te bodo začeli bombardirat , če še nisi rodila in zakaj , hehe ….

Zdrži … čez par let se boš pa ti maščevala takratnim bodočim mamicam .. ;)))

Bi šla kdaj na kofe , ko se malo pocajtam ?
Obljubim , da tvojega stanja še omenila ne bom !!! Bomo raje malo pošimfale dedce , okej ?

skesana Niki , ki ti da prav …

Pismo,si ku moja žena!Se neki opravičevat tem smrkavcem je daleč pod našim nivojem!
;-)))

Aja!Ma Bugi je pa moja frendica.Kaj pa zdej?

:)))) Niki … nč bat … Če je vse v mejah normale me nič ne moti … Moti me, ko se znajdejo vsi na kupu in začnejo spraševat vsi eno in isto … pa ja, tudi to ko začnejo obujat njihove porodne spomine, ja … ojoj … tista je najhujša. Že tako probam čimmanj misliti na tisti dan … pač kako bo … (bo, kot pač bo) … in one začnejo s tem pa onim pa tretjim in so polne nasvetov … ojojoj … … … Groza. Lepo, če poveš enkrat … ok … vsaka izkušnja je dobrodošla … Ampak ne, da skoz skoz skoz isto … bla bla bla … :)))) ;)))

Bom pa zihr vračala, Niki … :))) ;))) … to pa itak … :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

New Report

Close