Bugica ;)))
In kaj to sedaj pomeni…si menjal motor…ali je še nekdo postal motorist…medi…bodi previden…sem slišala, da nisi najbolj, da se rad igraš in izzivaš usodo, le čakaj se me, da te dobim v roke, ne bova več lizala…ampak se bova na ornk pogovarjala…cmoka medi…pazi ne;))!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa … presneti … grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr … neeeeeeeeeeeeeeee … jst tuuuuuuuuuuuuuuuuuuudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! :((((
Od koga ste pa kupli? Vem, da je eden tle prodajal eno z rabito plastiko … a je to ta?
Mimogrede … a greš za 1. maj v Ivančno Gorico na zbor? Mi gremo v petek … pa do nedelje …
lp, Bgv
Ne, ne, prav lepa ohranjena Hondica jeeee :))))))))))
Ma, kej jest vem al bom tam al ne… res še nič nisem razmišljal… jaz se vse bolj tako sproti…
…pustimo se presenetiti :)))
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Grem zdej na sladoledkaaaa… ajhetaja, a me še čaka tam v Gorici ena kepica ali dve ;)))))))))) mnjami!!??
Oh … zate tudi tri kepice, Razbo … :))))))))))
No … vseeno upam, da se vidimo na zboru … Otvoritev sezone … :))))))))
Juuuuuuuuuuuuuuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Sem čakala celo zimo na to … :)))
Lp, Bgv
:)))))))))))))))))))))) Jah … no … saj to je neodvisno eno od drugega … :)))
Sicer pa … takoj ko omeniš motor sem dobre volje … Če pa pristaviš še kako fejst slikco zraven … pol se pa stopim zraven … :)))))))))))
Lp, Bgv
PA KAJ…….deci ne bi nikoli imeli probleme, ki jih imamo z babncami…..
zvečer bi se umila in šla pupike jagat v kakšen diskač……če se eden ne bi dobro odrezal kar je nemogoče ampak vseeno, bi drugi popravil in mirna bosnaa….
sprevško ti kar pridi, bova podirala deklice na dolgih nogah…hhehhe… sei sploh ne moreš misliti…samo kako te bom pa njim predtsvail….kdo od naju bo oče in kdo sin??? hihiihih
pa sej ni važni, važnoi je da ne bova šla s trdim domov…….
tele najine frendice bodo pa mokre, ko jima bova opisala najino doživetje…………..
lp