Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bugika

Bugika

Ja neč kej tacga!
Vrževa sex…pol pa nazaj delat….pol pa jovo na novo!
😉
Sp

Aha … :)))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

UPS!!!!!!! Meni je pa prevroče…………….:))))))))))

Saj greva lahko v vodo to počet!
V vodi je pa sploh super!
😉
Sp

Hm………..a ni rečeno, da če je preveč mrzla, da………hm…….ja, no……..se znaj kaj zgodit…………..??????:)))))))))))))) He, he, he (pri moškem mislim)…:))))))

Ma sej ti že ves čas pravim, da mi je danes prevroče:)))))))))))))

P.S. A ni bila že Helči dovolj??:))))))))

Tako ti bom rekel:Res,da mraz lahko mal škodice naredi,ampak v tej vročini,ko je zunaj bolj toplo,je pa ja super dat tička pohladit v muco.
😉
Sp

P.S. Pod temo zvezdi……….sem ti postavila še eno vprašanjce….

Ah jej, ah jej…………..Dej gejnej……….že tko mi je vroče:)))))))))))

A ga moram prej dat v hladilnik za kako urco?
😉
Sp

Ajaa??? Katero????? Videla sem, da si napisala, da sta šla s tvojim možem že enkrat narazen … preden si bila pol z unim …

Ja … si imela pa res srečo, da je prišel nazaj … oz. … jaz pravim temu … prava ljubezen … Sam pri meni je tako, da če bom sedaj pustila miškota, ga bom zato, ker ne bom videla prihodnosti z njim … in tudi če bi hotel priti nazaj, ga ne bi sprejela … :((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Helči je fejst punca!Sam potrebe so pač velike!In naj se Helči malo odpočije,ne?
😉
Sp

Kaj pa če on tebe ne bo hotel več?
Sp

da bi se ti kolcnilo v riti, da bi s tičem pomigal! ;))

Ne vem če bo tvoj “mali” za to:))))))))))))))

Helči?A se še enkrat?Tvoj desni jošk me res impresionira!
🙂
Sp

Se pravi…….da si že premislila, kaj boš nardila???

Moj mali(veliki) je vedno za štose!
😉
Sp

O.K. Pol pa……..ne samo v hladilnik………….v zamrzovalnik z njim………Pa TAKOJ!!!!!!!!:)))))))))))))

Sam pol bi se pa kadit začelo ven s tvoje muce…
😉
Sp

Po mojem me sigurno ne bi hotel več … samo … tudi jaz njega ne … Če se tako odločim, se bom odločila za definitiven konec … in pika …

lp, Bgv

Ne vem še … Miškota imam še vedno rada … in to zelo močno … samo imam tudi NJEGA …

Ne vem … rabim čas … … … in upam, da mi bo čas prinesel pravo odločitev …

Lp, Bgv

Hja…………ampak ohladitve pašejo:)))))))))))

LOVE TAKES TIME………….

A je ta “time” točno določen? Sam tko … da bom vedla kolko časa me bo še šraufalo v želodcu … :((((((((

Lp, Bgv

New Report

Close