Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BUGIKAAAAAAAAAAAAA

BUGIKAAAAAAAAAAAAA

čakam……..

leta letijo - iščem stevardeso.....

Še ene šest mescev…..pol bo več veselja z njo!
😉

a misliš, da je res med “nune” stopla….hehehe

boga……..pa že prej se je tak šparala….heheheh

No ja!meni je kar dost veselja nardila,če sem čist iskren!
;-)))

Se mi je zdelo, da me nekdo opravlja … :))))))))))))))))))))))))

He he … Razo … ma kaj čakaš? Pomlad? :))) ;)))) Dej pridi v Gorico ko imamo tko fino toplo tle … pa da ne boš več tok dolgo čakal … ;))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

si le prišla….

daj pridi raje ti k meni…je mrazek…..hmmm….saj veš, kaj se takrat dela..ops….ko je mrazek…..

Eni še bolj klimo vklopijo!
😉

Jah … sej ta vikend bom verjetno res prišla v mrazek … :((((((( Brrrr … Gremo na neko žurko enega prijateljskega moto kluba … tja .. še naprej od Celja … Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr … Mi je že zdej mraz … samo ko pomislim … :((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:))))))) Bugi pa pride v naše kraje :)))) – evo, če se še malo dalje zapelješ, te vabim na kekse :))))))))))) Pa toplo imamo tudi zdaj – lahko pa še kamin nažgemo 😉 :)).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Mishi … mislim, da bom imela že tako poln kufer vožnje … pa se mi res ne bo dalo še do Maribora skakat … :))) že tako bomo verjetno prespali gor … po celovečerni žurki … uffa … :(((

Lp, Bgv

Ok :)))). No, ponudba pa vseeno velja, če si premisliš :)))))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Veš kako naredimo … Zna se zgodit, da bomo v nedeljo vseeno na volji za se malo vozit okoli … pa mi dej na mail pošlji tvojo telefonsko, pa se mogoče slišimo … :)))

Lp, Bgv

a to z motorji??

send $

Kaka budala bo verjetno res prišla gor z motorjem … a mi bomo lepo v toplem avtiču … :)))) ;)))

Lp, Bgv

ah, pol niste tapravi..;)

send $

Se afnajo sam takrat,ku je zuni čez 30 stopinj….drgač pa celo zimo uspavanko tistim zverinam v garaži pojejo.
😉

New Report

Close