bula na modih
Punce pomoč prosim,
mož mi je rekel da ima že nekaj časa na modih bulico, ki ga na odtip malo boli….bulica je veličine manjša od npr. zrna graha….bulica se mu po modih malo premika….
jaz ga prepričujem naj se gre pokazat on pa verjetno od strahu igra močnega in da to ni nič…jaz pa seveda vsa v strahu, da bi to lahko bilo kaj hujšega….
Punce oz. fantje povejte mi če je kdo dal to izkušnjo že skozi in kaj vse bi lahko bilo….
hvala
obvezno pokazat.lahko,da ni nič (držim pesti),a vseeno.še link http://www.viva.si/clanek.asp?id=419
lahko bi bilo marsikaj, ampak ni, če se boš lepo pomirila
jaz jo imam že 20 let, od pubertete, in sem vmes ene dvakrat pokazal zdravniku, ker sem imel občutek, da je “zrasla”, čeprav ni…
prav je, da pogleda dohtar, ampak to so v 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nedolžne tvorbe
Ne glede na to kaj ima mož, priporočam naravno, poceni in zelo učinkovito zdravilo – sam ga lahko naredi, ki se nahaja v knjigi od Patra Romana Zaga, “Raka lahko ozdravimo” – pa, ne se zdaj ustrašit naslova!, knjiga je zelo koristna, ker vsebuje pričanja ozdravelih in je koristna tudi tistim, ki bi se šli preventivo.
Enostavno in preprosto, da bolj ne more bit.
Na zadnji platnici knjige je recept, priprava in jemanje pripravka.
Srečno!
naj gre na pregled in se ne igra…moj dragi je pred letom in pol zatipal bulico takoj šel do zdravnika, nato urologa dobil antibiotike vendar ni pomagalo, tumorski markerji so bli ok…pol leta so ga kontrolirali in se končno ogločili za operacijo, bilo je rakavo, na srečo sam začetek…tko da je zdej na rednih kontrolah
nočem strašit, ampak naj se ne igra…tudi če je rakavo če je v začetku ni panike