Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bula na modih

bula na modih

Punce pomoč prosim,

mož mi je rekel da ima že nekaj časa na modih bulico, ki ga na odtip malo boli….bulica je veličine manjša od npr. zrna graha….bulica se mu po modih malo premika….

jaz ga prepričujem naj se gre pokazat on pa verjetno od strahu igra močnega in da to ni nič…jaz pa seveda vsa v strahu, da bi to lahko bilo kaj hujšega….

Punce oz. fantje povejte mi če je kdo dal to izkušnjo že skozi in kaj vse bi lahko bilo….

hvala

Nič več čakat, lahko ni čisto nič, lahko je tumor. Takoj do spl.zdravnika po napotnico za urologa. Ga bodo vzeli pod nujno. Ali pa naj opravi vsaj UZ, da se malo razjasni stvar.

obvezno pokazat.lahko,da ni nič (držim pesti),a vseeno.še link http://www.viva.si/clanek.asp?id=419

Najpogosteje je to kaka vodna cista ali pletež razširjenih ven, tumorji so redki. Seveda ga pa mora kljub temu nujno videti urolog in naj ga pošlje tudi na UZ mod. Čimprej opravite to in srečno!

o,hudo,trije odgovori v isti minuti….ful dobr.
Ja,tud jst ne bi nič čakala.Kar pogumno,naj mu ne bo nerodno.

lahko bi bilo marsikaj, ampak ni, če se boš lepo pomirila
jaz jo imam že 20 let, od pubertete, in sem vmes ene dvakrat pokazal zdravniku, ker sem imel občutek, da je “zrasla”, čeprav ni…
prav je, da pogleda dohtar, ampak to so v 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nedolžne tvorbe

Poznam moškega, ki je zbolel za rakom na moduh – ampak bule pa ni imel.

Moj mož jo je tudi imel. Bila je vodna cista. So operirali in…kaj naj rečem…otrok se je prijel v prvo!

Poznam primer imel bulico, ki je bila tudi rakasta. SEdaj je OK.Tako da kar hitro k zdravniku. Ni nujno da je rakasto.

hvala vam za odgovore….jih bom dala možu za prebrati

Zdravnik je daleč najboljša izbira. Če ni nič, si tudi uradno lahko oddahneta. Če pa kaj je, je pa škoda vsakega dne, ki ga zamudi in ne zdravi. In – tudi če kaj je, ne bo zaradi tega nič manj “dec” in ne bo za nič prikrajšan. 😉

Tako je. Jaz imam isto zadevo, cista ali lojnica. Če se premika, potem je večinoma vse v redu. Če bi bila zadeva kot nek manjši izrastek prav na modu, ki se je ne bi dalo premikati, potem je lahko že bolj zoprno. Vsekakor najprej k splošnemu zdravniku, pa na ultrazvok, prej pa brez panike.

Lahko je lojnica, če se vneme jo morajo operirati. Naj gre kar s svojem zdravniku pokazat, potem bo lažje spal.

Ne glede na to kaj ima mož, priporočam naravno, poceni in zelo učinkovito zdravilo – sam ga lahko naredi, ki se nahaja v knjigi od Patra Romana Zaga, “Raka lahko ozdravimo” – pa, ne se zdaj ustrašit naslova!, knjiga je zelo koristna, ker vsebuje pričanja ozdravelih in je koristna tudi tistim, ki bi se šli preventivo.

Enostavno in preprosto, da bolj ne more bit.

Na zadnji platnici knjige je recept, priprava in jemanje pripravka.

Srečno!

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

naj gre na pregled in se ne igra…moj dragi je pred letom in pol zatipal bulico takoj šel do zdravnika, nato urologa dobil antibiotike vendar ni pomagalo, tumorski markerji so bli ok…pol leta so ga kontrolirali in se končno ogločili za operacijo, bilo je rakavo, na srečo sam začetek…tko da je zdej na rednih kontrolah

nočem strašit, ampak naj se ne igra…tudi če je rakavo če je v začetku ni panike

To da je premično,ni nujno da ni maligno. Kolegica je imela premično bulo v dojki in sreča, da se ni zanašala da ni nevarno. Ker je bil rak, ki ga je uspešno premagala.

zdravo

tudi jaz imam težave z tem opazil sem bulo pred 1 tednom tudi sam razmišljam o obisku zdravnika…
bula je majhna in se nahaja ob spodnej delu mod ob desni nogi na dotik in rahel stisk je trda… kaj svetujete??

tudi jaz imam težave z tem opazil sem bulo pred 1 tednom tudi sam razmišljam o obisku zdravnika…
bula je majhna in se nahaja ob spodnej delu mod ob desni nogi na dotik in rahel stisk je trda… kaj svetujete??

LP

New Report

Close