Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bunculuka FKK camp

Bunculuka FKK camp

Zanima me, kakšne so vaše izkušnje-restavracije,trgovina…

Pred 2 leti: trgovina je na plaži, zraven je kiosk-pekarna (njammmm :))), štant sadje-zelenjava in restavracija. To je to, več ponudbe tam ni; nam je povsem zadostovalo.
LP

Vsa dodatna ponudba je v Baški (1,5 km lepe peš poti ob morju).

http://vancka.moj-album.com/

Jaz mam tud ful lepe spomine iz Bunculuke, je pa res da je že kar nekaj let…ampak mislim da je še vedno super.

Mene pa zanima, kako je kaj zaseden kamp. Nazadnje sem bila tam pred 26 leti. Ali je dovolj prostora? Kakšne pa so kaj cene?
LP

Lani je bilo z opremljenostjo tako, kot piše Lonika, edino to moram povedati, da je sadje in zelenjava noro drago. Pa tudi v sami Baški ni dosti bolje glede cen.

Glede zasedenosti je pa tako: zgoraj, kjer je recepcija (najbrž je pred 26 leti ni bilo tam gor), to je kakih 500 m naprej od odcepa za na trajekt, je vedno dovolj prostora, ampak to je brez sence, čisto brez. V senci zgoraj je vse zasede4no, mogoče bi se kam dalo kakšen šotor zatlačiti, včasih je za kakšen teden vmes prost tudi kakšen delno senčen plato za prikolice. Veliko pa je prostora tudi v novejšem delu kampa pri mobilnih hišicah, to je še vedno zgoraj. Spodnji, najstarejši del kampa pa je čisto zadeden. Edino v hribčku nad tisto osamljeno hišo se najde kakšen prostor za šotor, ampak tisto je pa daleč od sanitarij, čeprav so še ene pri restavraciji.

Je pa tudi na plaži huda hužva, saj pridejo ljudje tudi samo na enodnevno kopanje.

Pa je vseeno zelo lepo. Mi smo imeli čudovit dopust. Letos pa žal ne gremo tja…

Na plaži je ful gužva, je pa v kampu zdaj več prostora, ker jih je veliko stalnih odšlo malo nižje na jug (avtocesta pa to).

Najamem prikolico v bunculuki.Če kdo kaj ve naj napiše se bom javil.Hvala

drugo leto, v sezoni 2011 najamem prikolico v BUNCULUKI za obdobje 30dni.
LP

Oddamo prikolico do 30.7.2010 v Bunculuki. Pokličite me na 041318470

New Report

Close