Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bunda Colmar

bunda Colmar

Ma a kdo ve kje dobijo te bunde (Colmar), da jih prodajajo po 220€, nove so pa 400…oz. več?
Hvala
Lep dan

1. Ukradena roba
2. Ponarejena roba

Nekaj let nazaj so bile velik hit Spider bunde, nove tudi 500 eur in več, v Bosni na tržnici 100 eur in manj.

Jaz na “firme” več ne dam nič, ker je vse delano made in china, potem je pa samo odvisno v kako fensi trgovini se prodajajo. So pa ogromne razlike pri ceni. Prijateljica je v Bosni kupila Nike superge za hecen denar. Ko je ugotovila, da bi bile za pol št večje, jih je s škatlo odnesla v Hervis in so ji brez problema zamenjali kao original. Še koda na škatli je bila ista tako da…

Ne, pri takih bundah pa ni vseeno, a je original ali ne. Če greš z originalno v dež, sneg, hud mraz na smučišču, boš še vedno suh in neprepihan in ti bo toplo. Ko greš pa s tako, iz ala Bosne po par evrov, pa poglej šive, tam vse teče po tebi, te zebe ko psa… Mogoče pri supergah ni tako pomemebno, pri smučarski bundi pa je razlika velika.

Kako pa ti veš ali je original al ponaredek. Saj se tudi ponaredki med seboj razlikujejo. Jaz trdim da v primeru superg za katere je kolegica odštela par eur, jih je v trgovini zamenjala za tiste ki so stale 60 eur. Tako da ne moreš trditi da je v naših trgovinah “taprava” roba. V Emporiumu sem gledala bundo za moža od HH in ko sem vidla na etiketi made in china jo nisem vzela ker 400 eur za kitajce ne dam.

New Report

Close