Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Butajsko preštevanje

Butajsko preštevanje

Ja, a eden od naju dveh bo razočaran, bomo videli.[/quote]

zakaj bi bil eden razočaran, resnica pa res ne more razočarati, bolj bom razočarana če ne bo epiloga, ja potem pa se bom res bala za naš pravni sistem in pravno državo.

Ampak, a si mislila Butalsko? Ker bile so Butale, ne Butaje.

Ja, a eden od naju dveh bo razočaran, bomo videli.[/quote]

zakaj bi bil eden razočaran, resnica pa res ne more razočarati, bolj bom razočarana če ne bo epiloga, ja potem pa se bom res bala za naš pravni sistem in pravno državo.[/quote]

Ali se v primeru sesutja obtožb zoper Janšo ne boš počutila nič kaj slabo glede na količino zlite gnojnice s tvoje strani? To sem mislil.

zakaj bi bil eden razočaran, resnica pa res ne more razočarati, bolj bom razočarana če ne bo epiloga, ja potem pa se bom res bala za naš pravni sistem in pravno državo.[/quote]

Ali se v primeru sesutja obtožb zoper Janšo ne boš počutila nič kaj slabo glede na količino zlite gnojnice s tvoje strani? To sem mislil.[/quote]

Bodi prepričan, da se ne bo počutila slabo.
Ljudje brez vesti imajo kvečjemu občutek zmagoslavja če nekomu krava crkne.

Ali se v primeru sesutja obtožb zoper Janšo ne boš počutila nič kaj slabo glede na količino zlite gnojnice s tvoje strani? To sem mislil.[/quote]

zakaj bi se pa jaz morala počututi slabo, nisem se jaz ukvarjala s patrijami niti ne s Finsko televizijo niti ga jaz obsodila, povdala sem pač komu bolj verjamem in to ti lahko povem znova!

kako bi se ali se boš počutil ti, če se bo izkazalo da je le imel nekaj prstov vmes???

zakaj bi se pa jaz morala počututi slabo, nisem se jaz ukvarjala s patrijami niti ne s Finsko televizijo niti ga jaz obsodila, povdala sem pač komu bolj verjamem in to ti lahko povem znova!

kako bi se ali se boš počutil ti, če se bo izkazalo da je le imel nekaj prstov vmes???[/quote]

Kako ga nisi obtožila??????

Kaj pa si potem delal ves čas oz. pisala ves čas po forumu???

kako bi se ali se boš počutil ti, če se bo izkazalo da je le imel nekaj prstov vmes???[/quote]

Kako ga nisi obtožila??????

Kaj pa si potem delal ves čas oz. pisala ves čas po forumu???[/quote]

ma sedaj pa res nehaj, pokaži mi moj post v katerem ga jaz osebno obtožujem, zato so drugi in obtožil ga je Finski novinar, vprašanje pa je komu bolj verjamem, fince ali JJ-ši!

pa toliko Patrija je spet oživela, slediš in veš o zaslišanjih v Avstriji, ker finski preiskovlci niso hoteli prit v Slovenijo, zakaj ne???

če ne evo poslušaj:

http://24ur.com/novice/slovenija/wolf-saj-je-bilo-na-televiziji.html

Sledim sledim, brez skrbi. A ni čuden da sedaj sprašujejo kdo naj bi prejel denar, novinar pa je kar obtožil direkt.

Tako je ninej, obtoževala si Janšo sprejemanja podkupnin. Tudi v zadnjem odgovoru si to ponovila.”vprašanje pa je komu bolj verjamem, fince ali JJ-ši!” to si napisala v odgovor. Novinar je obtožil Janšo torej tudi ti obtožuješ.

ja pa prov no, če ti tako praviš, čeprav nikoli in nikjer obtožba ni prišla iz mojih ust, imama pa vso pravico nekomu BOLJ verjeti, ane!!!

ja komu bolj verjamem pa verjetno veš!!!

ja pa prov no, če ti tako praviš, čeprav nikoli in nikjer obtožba ni prišla iz mojih ust, imama pa vso pravico nekomu BOLJ verjeti, ane!!!

ja komu bolj verjamem pa verjetno veš!!![/quote]

Tvoja svobodna volja-pravica je, komu verjameš.

New Report

Close