Butasta štajerska reklama po radiu
Meni je na radiu HIT tako antipatična reklama ki se vrti približno 15 minut čez vsako uro, salon Toyota v Mariboru, neka ženska s sitnim štajarskim naglasom sprašuje če se bomo v salon pripeljali iz Tržaške ali Jadranske.
1. Iz nobene ker mi ni za Toyoto.
2. Iz nobene, ker mi je 3/4 salonov bližje kot Maribor.
3. Iz nobene, ker nobene od teh cest ne poznam!
Ta reklama je očitno samo za štajarce iz Maribora, ker drugim ni popolnoma nič jasno za kaj se gre, se pa sprašujem zakaj jo je treba vrteti po celi državi.
Enostavno zato, ker so jo plačali!
Kaj ti misliš, da po radiu kar tako vrtijo reklame, iz dobre volje, da zapolnijo čas?
Pa mimogrede, nimajo samo Toyote..
Pa še to, mi2 sva avto kupila v MB, čeprav nama je kar nekaj dlje kot pa LJ, pa sva ga kupila enakega (testni, enaka oprema, drugačna barva, občutno manj kilometrov in 2 meseca mlajši – kar pa je pomenilo še pravico do subvencije za PHEV) po enaki ceni kot v LJ. Ista avtohiša, druga poslovalnica. Pa ne ta, o kateri je zdaj debata.
Pišem o tem samo zato, ker je poleg oddaljenosti salona pomembno še veliko drugega.
hja, meni tud ne paše, ko mi na radiu center vrtijo reklame za FAMA trgovino, ki je samo na primorskem, jaz pa poslušam radio v mariboru. ali pa za picerijo svetilnik v ljubljani.
tako, da te popolnoma razumem. pojma nimam, zakaj lahko pridem na koroško in imajo na radiu center reklame za koroške firme, ko pa sem doma, pa moram poslušat reklame za ljubljanske in koprske firme, čeprav je radio mariborski.
če je le možno, med reklamami preklopim, zadnje čase pa itak vedno bolj poslušam samo svojo glasbo v avtu.