Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek “butična“ trgovina mali zakladi

“butična“ trgovina mali zakladi

Pozdravljeni,

2 tedna nazaj sem oddala naročilo v spletni trgovini mali zakladi (to je moj drugi nakup preko spleta v tej trgovini) pustimo dejstvo da je bila vrednost nakupa 200€ + in da je možna samo dostava na dom ki ti jo ob takšnem znesku še vedno zaračunajo 4,9€ (dostava+obdelava)… no po 14 dnevih izdelkov še vedno nimam, niti nobenega obvestila o tem kaj se z naročilom dogaja, sem pa dobila malo morje mailov o vseh možnih ponudbah in popustih… Iskreno sem res razočarana ker se je pri prvem nakupu zgodila identična situacija, tudi dve prijateljici sta imeli podobno izkušnjo. Zanima me ali ste ostali zadovoljni z nakušno izkušnjo pri njih ? meni je nekoliko smešno da butična trgovina potrebuje za dostavo več časa kot če naročam xy trgovine v tujini, da je obveščanje na tako nizkem nivoju… kakšne so vaše izkušnje ?

 

 

Jaz večkrat tam naročim. Vedno gledam ali imajo na zalogi… mogoce je to razlog, da sem vedno dobila naslednji dan… nimam slabe izkusnje z njimi

Zato ker trejdajo iz npr.Poljske.

Jz sm npr leseno hišo za tamale tm gledu za 150!€, če ne več, pol sm jo pa iz rajzaigrače dobil za slabih 80, isti model. In to v 1 tednu. Iz Slovaške.

Če je butična je tudi manj ljudi, ki vse naredijo. Če imajo popuste/ večji naval, je verjetno več dela in naročila stojijo. Jaz bi razumela oz. povprašala, kaj bi lahko bilo.

Od kod ti ideja, da je butična?

New Report

Close