Butik Mirella v Trstu – vaše mnenje?
To je pokrit “kitajšski shop na italijanski način”, ne pa butik – roba kitajska in res hodijo tudi slovenski butikarji po svojo robo tja, da jo potem prodajajo tukaj po višjih cenah.
Oziroma pravijo da še Arizona v Bosni je bolje, kot tale italijanski kitajski shop. Je pa res, da radi v njej kupujejo predsem južnjaki.
Osebno pa nimam toliko denarja, da bi tako poceni kupovala tako “škifo” robo. In mi ni za tist gratis par štumfov ali nek “kuli”… je vse to všteto v prodajno ceno- to je samo zato, da se gužva pri pultih umirja, da še malo časa zapraviš s tistim prevzemanjem gratis darilc in tistimi “listki”. Ok, eni imajo radi tak barantalno tržniški nakup oblačil, jaz v uradni trgovini ne. Sploh zato, ker ne maram gneče v takih klavstrofobičnih prostorih.
Grem pa res v Italiji dostikrat v Udine v Sorrele Ramonda, ko imajo sconto, razprodaje, pa se najde marsikaj užitnega, lepega, kvalitetnega po res ugodnih cenah, sploh kakšni dobri čevlji ali škornji, celi iz usnja-butičnih italijanskih čevljarn, ko so znižani tam s 400 ali 500 eur na nekje 70-90 ali max. 150eur za škornje. Za pravi usnjen italijanski čevelj/škorenj dam toliko, ker vem, kaj mi bo na dolgi rok tudi nudil – imam izkušnje. Ali pa grem tudi z veseljem v TK Max v Graz ali na Dunaj, ko sem tam naokoli.
Se da dobit kaj pametnega… AMPAK če nisi ravno shopping tip ženske se ti bo zmešalo… No saj meni se je, nabasano vse, med vrstami cunj se dve ne moreta srečat, guzva pred garderobo… Smrdi, en kup žensk, ki kopljejo po gmoti cunj…delavci te kar rinejo proti garderobi.. Vsi pa pričajo po naše… Samo gotovina.. In pazi na kradljivce.. Torbico zaprto, v tisti gmoti vsega ti pajsne ven tosl za šalo.. .. .skratka jaz sem zdržala 1 uro.. Dam odnesla 3 poloverje, katere nosim,…… Je pa nekaj, vse te cunje, videla identične kose, prodajajo naši butiki 3x dražje. Pejdi čim bolj zgodaj… Ob 7 da si tam, Al pa se prej, ob 6 odprejo, jaz sem bila med tednom ob pol 9 in je bilo za znort. Ponedeljek zaprto
Reci, da se hecaš. Kakšni poplavi? Ja, milijon šoping centrov je, ampak povsod ene in iste trgovine. Kik, Takko, New Yorker, Mana, C & A, H & M, Tom Tailor, potem se pa trgovine za normalen denar že nehajo. S tem da prve štiri itak niso za nikamor, druga pogojno, tretja pa srednja žalost.
[/quote]
Samo da je iz Trsta pa je super he, he, he… Žalostno je, da poznaš tako malo trgovin pri nas, ne boš verjela, ampak jih je še veliko več, kot si jih ti naštela 🙂 ti kar hodi v Trst he, he, he… Konec koncev je vse isto sranje iz Azije.
Samo da je iz Trsta pa je super he, he, he… Žalostno je, da poznaš tako malo trgovin pri nas, ne boš verjela, ampak jih je še veliko več, kot si jih ti naštela 🙂 ti kar hodi v Trst he, he, he… Konec koncev je vse isto sranje iz Azije.
[/quote]
Kje sem jaz napisala, da hodim v Trst? Za živo glavo ne grem tja. Ampak HB za splet, ker tole pri nas ni za nikamor. Ja, malo višjega rangs je še par trgovin, ampak vse bolj ubogo kot ne. Majhne kolekcije, ni izbire.
Grem skoraj vsak mesec, hodim pa z avtobusom, da nimam problemov s parkiranjem. Je pa v bližini avtohiša, plačljivo parkirišče je tudi ob morju, samo je več ali manj polno in je treba res imeti srečo, da najdeš plac. Glede oblačil je pa tako kot v vseh trgovinah, nekatere so ok, ostale še kar, druge pa za nikamor. Vzeti si je treba čas in pregledati. Ve se, da precej naših butikov nabavlja robo v Mirelli, oni dobijo na količino še grosistični popust, tukaj pa cene navijejo.
Malo problemov je s pomerjanjem, ker je ponavadi gužva. Se zgodi, da tudi ničesar ne najdem zase, a je v okolici polno kitajski trgovin in če ni v Mirelli, je pa tam, prav tako dokaj poceni.
Seveda pelji hči, za mlade je robe več kot dovolj.
Lahko greš pa tudi na Florido, če ti je Graz ali Dunaj preblizu, ko si že ravno tam naokoli.
[/quote]
A spet provociraš ?? Ne zalezuj tam in tako, kot ni treba, samo to ti napišem…
Ja, tudi na “Floridi” so odlične trgovine z oblačili po “povoljnjoj cijeni”: TJ Maxx, Nordstrom Rack, Sears, Ross dress for less, pa po outletih kot je Orlando International Premiun Outlets, Orlando Vineland Premiunm Outlets, Dolphon Mall, Sawgrass Mills, Vero Beach Fashion Outlets, Sears Outlet,….. Been there done that many times last 15 years… Bite your ass now.
A spet provociraš ?? Ne zalezuj tam in tako, kot ni treba, samo to ti napišem…
Ja, tudi na “Floridi” so odlične trgovine z oblačili po “povoljnjoj cijeni”: TJ Maxx, Nordstrom Rack, Sears, Ross dress for less, pa po outletih kot je Orlando International Premiun Outlets, Orlando Vineland Premiunm Outlets, Dolphon Mall, Sawgrass Mills, Vero Beach Fashion Outlets, Sears Outlet,….. Been there done that many times last 15 years… Bite your ass now.
[/quote]
Ti pa imaš ene težave sama s seboj.
Ti pa imaš ene težave sama s seboj.
[/quote]
Ne, jaz ne – ti jih imaš ko skačeš v nekaj, ko pojma nimaš, za kaj gre. Uni avtor, ki je sctiral moje, točno dobre ve, zakaj gre.. prijazno ti svetujem, da ne vtikaj nosu, če ne veš , za kaj gre – samo zato, da nakuckaš nekaj na MON in se čutiš pomembno… 🙂 Pa lep dan!
Ne, jaz ne – ti jih imaš ko skačeš v nekaj, ko pojma nimaš, za kaj gre. Uni avtor, ki je sctiral moje, točno dobre ve, zakaj gre.. prijazno ti svetujem, da ne vtikaj nosu, če ne veš , za kaj gre – samo zato, da nakuckaš nekaj na MON in se čutiš pomembno… 🙂 Pa lep dan!
[/quote]
Kako prosim? Če ne kaj, me boš po nagi riti?
Forum je javen, jaz pa samo repliciram tisto kar vidim in glede na tvoj zapisi, ki je mimogrede poln neke potlačene agresije, predvidevam, da imaš neke težave. Ene babe ste prav nore, ko tekmujete kdo, kje, kdaj kupujete ene cape.
Kako prosim? Če ne kaj, me boš po nagi riti?
Forum je javen, jaz pa samo repliciram tisto kar vidim in glede na tvoj zapisi, ki je mimogrede poln neke potlačene agresije, predvidevam, da imaš neke težave. Ene babe ste prav nore, ko tekmujete kdo, kje, kdaj kupujete ene cape.
[/quote]
Na monu se je treba zavarovati tudi pred takimi, kot si ti, ki za brezveze trolajo po temah z namenom provokacije. Toliko o norosti. Zmoreš prosim odgovoriti vsaj na vprašanje avtorice, izraziš lahko svoje mnenje glede nakupa v butiku Mirella v Trstu – bo šlo?
Na monu se je treba zavarovati tudi pred takimi, kot si ti, ki za brezveze trolajo po temah z namenom provokacije. Toliko o norosti. Zmoreš prosim odgovoriti vsaj na vprašanje avtorice, izraziš lahko svoje mnenje glede nakupa v butiku Mirella v Trstu – bo šlo?
[/quote]
Saj sem odgovorila, da ste vain, ker se prepucavate med seboj kje katera kupuje ene cape, kar je čisto v kontekstu odprte teme. Ne vem na podlagi česa si potem presodila, da trolam?
Aja, ti bi se rada kregala? A je to to? Ampak, da bo zadoščeno tvojemu rahločutju – ne, ne poznam Mirella butik.
Saj sem odgovorila, da ste vain, ker se prepucavate med seboj kje katera kupuje ene cape, kar je čisto v kontekstu odprte teme. Ne vem na podlagi česa si potem presodila, da trolam?
Aja, ti bi se rada kregala? A je to to? Ampak, da bo zadoščeno tvojemu rahločutju – ne, ne poznam Mirella butik.
[/quote]
Kaj pa potem sploh težiš v tej temi ? :)Pojdi čimprej na sonce na “en pir, da bo pred teboj mir”…. 🙂 Pa topel sončen pozdrav , čin čin z domačim ledenim čajem.
Kaj pa potem sploh težiš v tej temi ? :)Pojdi čimprej na sonce na “en pir, da bo pred teboj mir”…. 🙂 Pa topel sončen pozdrav , čin čin z domačim ledenim čajem.
[/quote]
Ves čas mi postavljaš vprašaje (=?), posledično sem primorana odgovoriti na zastavljena vprašanja. 🙂 Pri nas je vetrovno, niti ni veliko sonca. Danes je dan lenobe zame 🙂
[/quote]
Ne bo šlo…Jaz sem druga, da ne boš šla spet v konflikt…Samo vsakič mi je smešno do konca, ko kdo napiše : Bo šlo?
Sem bila ravno 3 tedne nazaj. Kupila sem 3 jakne iz spandexa, ki je “peri deri” material in so odlične za h kavbojkam. Vsaka je v svojem kroju in barvi, nič se ne mečkajo, kar mi je pomembno. Veliko sem na terenu, rada sem lepo in udobno oblečena, zato mi take poceni zadevice zelo sedejo. Mimogrede sem vzela še črne pletene rokavice, ki imajo cel zgornji del v biserčkih in za vse skupaj plačala točno 20 eur. V Trst grem, ko v Sežani ali Gorici obiščem stranke, gledam da sem tam pred 8 zjutraj. Parking malo naprej je 1.40 ura, v parkirni hiši na žel. postaji (Silos) pa 2 eur ura.
To je vse prej kot butik. Samo v vednost, da ne bila razočarana, še sploh nad samim izgledom trgovine. Pa vendar, veliko ljudi kupuje tam. Ne zahajam tam, ker se tam počutim kot v nočni mori. Drugače pa to nič ne pomeni, je treba iti pogledat. Lahko dobiš oblačila ceneje kot v naših trgovinah. Tudi nekatere trgovine nabavljajo robo pri Mireli. Z jezikom ne bo težav, dela kar nekaj naših tam. Pripravite se na gužvo, vrste in predvsem pazite na žeparje. Parking je ob morju ali v garažni hiši, ne riskirajte po nepotrebnem, se ne izplača. Parking je plačljiv.
Če bo trgovina slučajno zaprta, pomeni, da so dacarji spet na delu. To je redna praksa pri Mireli, parkrat na leto. Trgovino potem v par dnevih spet odprejo in gasa dalje.
Kvaliteta je kot povsod drugje, odvisno od kosa oblačila. En izlet do Trsta naredite in se malo sprehodite okrog
. Trst je lepo mesto, v vsakem primeru boste imeli lep izlet.
Lp
Mirella od marca letos pošilja tudi po pošti. V zadnjem času kar kupujem tam. Res je, roba je poceni, viskoza, bombaža malo. Je bolj za mlade vse skup in nekaj za otroke. Številke so v glavnem uni. Bila sem tudi fizično tam, že dolgo nazaj in je res guzva tam. Veliko preprodajalcev. Cunje je najbolje kupovat kar na pamet, ker je guzva pred garderobami. Preko spleta si malo oglejte kaj majo. Je pa res da je zelo skopo opisano vse skup. In ni res, da je to kitajska roba, cunje delajo v Italiji.