Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka By the way-odgovor!

By the way-odgovor!

Mateja!

Naj potesim tvojo firbcnost.:-) Ja, kaksna 3 leta ze zivim v Zireh, ohcet pa bo Pri zupanu. A zdaj ze ves, kdo sem? 🙂
Kdaj se pa ti porocis? Si tudi iz teh krajev? Ja, tokrat sem pa jaz firbcna. 🙂

Vsem ostalim pa, ki jih zanima, kako je z narodnozabavno glasbo pri tem duu- baje igrata vse, tudi to. Skratka, upostevata zelje mladoporocencev- vsaj tako sta nama rekla. 🙂 Drugace pa tudi sama nisem ravno pristas “govedine”, ampak mislim, da cisto brez tega na poroki vseeno ne gre…

Datum še ni določen – naj bi bilo kao enkrat letos… Ni mi uspelo razvozlati kdo si, tudi sama pa nisem iz Žirov, ampak že ta sedmo leto živim tu, tako da sem že malo bolj Žirovka kot ti – ha, ha. Sicer ne vem, kakšna je postavitev Pr Župan pri porokah, ampak če je plesišče tam kot npr. ob raznih prireditvah kot je pustovanje se mi zdi malce zoprno, ker morajo nekateri sedeti stran od plesišča?

Ajs, kje imaš ti poroko, ker bi midva prišla poslušat duo By the way (tako so nama odgovorila, da igrata 19.7. nekje na Gorenjskem), da ju slišiva in se z njima zmeniva za avgust. Hvala in lepo se mej še te dni pred dnevom D, lp E!

New Report

Close