Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka By the way

By the way

Ajs, lepo bi te prosila, če mi poveš, kakšen je bil bend By the way na vajini poroki, skratka čimveč uporavbnih informacij zame. In še to, a ti nisem rekla, da bo vreme zdržalo, a, povej še kaj o obredu na prostem, ki si si ga želela.
Hvala in lp, E!

Živjo !
Iz lastnih izkušenj ti povem da smo bili v letošnjem letu že na petih porokah (med njimi je igral tudi By the way) in ti lahko povem da niso bili slabi ampak še vedno so največjo fešto naredili Tokero bend . Igrali so nam v Štorovju in res je bilo super nepozabno !!!
Če te zanima se pozanimaj na njihovo tel: 041 336 132 Uroš
L.P. Zdenka

Pri meni so igrali in so naredili fuuul dobr žur do jutranjih ur – vsi so plesali – stari in mladi!!

lp

Ja sej ne rečem da ne naredijo žura ,samo primerjalno kar se tiče kvalitete in samega izbora glasbe (od domače ,dance, evergrin,hrvaške itd.) so mi bili Tokero še najboljši in tudi cenovno so v zlatem povprečju!

Oj!

No, včeraj smo se vrnili s poročnega potovanja, zato ti odgovarjam šele sedaj (upam, da še ni prepozno).
By the way sta bila zelo v redu. Vsi (do zadnjega) smo plesali do jutranjih ur (do 5.30). Mogoče sem pričakovala kakšno igrico več, toda kar se glasbe tiče sta bila super. Tudi sami smo peli, igrala sta naše glasbene želje, tudi moj mož je igral na njuno kitaro….
Ja, vreme je pa res zdržalo: svatom je bilo sicer kar malo prevroče, ampak če si v vlogi neveste si tako naspidiran, da tega ne čutiš. Obred zunej je bil FANTASTIČEN: vsi so rekli, da je to nekaj najlepšega in se ne more primerjat z notranjim…

Vse je bil enkratno!!!!!!!!!!!!!!

Želim tudi vama en najlepši poročni dan, Ajs

Ajs, hvala za informacije. Včeri sva se dobila z Zokijem in se vse lepo zmenila, in se povsem prepričana, da bodo (odločila sva se za 3) super. In pa tako mimogrede, duo se imenuje Bajde (tako se 2 člana pišeta)-way, to so pa samo dodali. Zanimivo, a ne? Zdaj pa veselo na delo oz. pripraviti še zadnje malenkosti, ki jih je kar nekaj, še 12 dni …

Hvala še enkrat in uživaj v zakonskem življenju, lp Elžbet!

Prejšnji teden sta igrala na najini poroki. Vse čestitke. Naredita res dober žur, za staro in mlado.

New Report

Close