Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ByXpress ?!?

ByXpress ?!?

Že nekajkrat me poizkuša nekaj prijateljev včlanit v to “sekto” kjer se obetajo enormni zaslužki. A kdo ve kaj več o tem? Včlanitev je čez 1000EUR ampak pravijo da bo to kmalu največja spletna stran na svetu in lahko z vložkom sedaj postaneš milijonar.

Ma to je bivsa velicina… Prevec jih je ze, tako da se ti v to ne splaca vec vlagat.

Jaz imam boljso investicijo – 500 hektarjev krasne obdelovalne zemlje v zitnici evrope – v tem je prihodnost!

Zamisli si, poljane, na katerih razte rz! Zito! Koruza! Miljoni ljudi so lacni, ti pa lahko poskrbis za to, da se bo pridelovala hrana! Na Vzhod, na vzhod se slisi klic ljudstva!

Dosegljivo danes in samo danes – minimalni nakup je 5000 EUR za kar dobis 5 arov, lokacija je 15km od mest Pripyat v Ukrajini, zagotovljen 250{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}* donos!
Ce poklicete v naslednjih 15 minutah brezplacno dobite plinsko masko, obleko z Tyveka in 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta pri izposoji geigerjevga stevca.

* Zemlja se sveti v temi. Donosa ne pricakujemo pred letom 12014. Primerno samo za gojenje GSO rastlin. Za mutacije potomcev ne odgovarjamo.

Ne nadzoruje me nobena financna organizacija. (C) Monsanto, 2015.

glede byxpress-a odgovarjam na vse. piši na- byxpress.slo@gmail.com -.
lp

Ali tega tipa Urban Turnšek še niso zaprli?

Če ne, ga bodo pa sedaj, ko bo s temle nategom “uspel”!

Če sami ne verjamete v določene zadeve, še ne pomeni, da ne bodo uspele. Svet gre naprej zaradi ljudi, ki si upajo stopiti ven iz cone udobja in ustvariti nekaj novega, ne pa zaradi tistih, ki sedijo doma in kritizirajo druge.
Preden karkoli kritizirate, se malo bolj informirajte o vsej stvari.

http://www.businessforhome.org/2015/06/byxpress-launches/

Na žalost imajo slovenski organi pregona premalo pooblastil za to, da bi aretirali take in podobne prevarante. Priporočamo vam skrajno previdnost pri omrežnih marketih še posebej, ko začetni vložki presegajo 100 evrov.

New Report

Close