¸Zdaj pa takole …
…. da enkrat za vselej račistimo tele reči !
Ker , če ste se oglašali že vsi , se bom pa še jaz !
Pišem tu , ker vem , da tu še smem.
Že vnaprej se opravičujem vsem , ki ste se do sedaj pametno distancirali od vseh sporov – to je sicer tudi moja želja , vendar kaže , da ne morem biti sama gospodar nad tem , koliko se moje ime uporablja v splošne (zlo)namene .
Pisala bom čisto po osnovnošolsko , da me bodo lahko razumeli vsi , ki vedo , za kaj gre , kaže pa , da ne dojemajo najbolj jasno !
Bolje bi bilo zame , da bi bila lepo tiho , vendar pa so me nekateri spet zvlekli v nekaj , s čimer ne želim imeti NOBENEGA OPRAVKA , NE ZDAJ , NE NIKOLI VEČ !!!
UVOD.
Doma sem že več kot 4 tedne , forume sploh ne sledim več , kdaj pa kdaj pokukam gor , če me kdo na kaj opozori.
Moje življenje je dovolj zapolnjeno z slabim in dobrim , da mi ni potrebno brez konca viseti za ekranom !
In tako sem bila včeraj z družino ves dan v Kliničnem centru , danes pa večino dneva z otrokom na kirurgiji , naslednji teden bom z otrokom v Lj. v bolnici.
Ta informacija v izogib vsem špekulacijam , da se skrivam za kakim drugim nickom.
A. je bila v vseh treh letim svojega gostovanja na forumih SAMO Lisička in zdaj Nikita !!!
JEDRO.
Danes me je nekdo poklical in me opozoril na pisanje na tem forumu , še posebej pa , naj si dobro preberem nekatere teme na Tjavendanu.
In sem si jih .
Vzela sem si sicer eno uro časa , da vso stvar malo premislim in se odločim , ali je sploh vredno.
Potem pa sem prišla do zaključka , da je SKRAJNI ČAS , da se nekatere prenehajo vtikati vame , ker jim pod milim božjim soncem NIČ NOČEM , anzi , prav dobro shajam tudi brez njihovega “prijateljstva” , ker prav dobro vem in sem že zdavnaj razumela , da je bile nekje in nekdaj sklenjena zveza , kjer so odločile , da “jim že zdavnaj nisem več prijateljica ” (citat).
Iz tega sledi : NE MISLITE VEČ NAME , NAJ VBAS NIKOLI VEČ NE VIDIM , NE SREČAM , NE SLIŠIM … ker mi je tega podtikanja in projeciranja vaših bednih občutkov name že zdavnaj dovolj !!!
Tokrat ste šle predaleč !
Tiste , ki se vas to tiče , boste že razumele (tudi to je vaš citat ..) , ostali pa , ki ne veste , za kaj gre (čeprav me obtožujejo , da govorim o njih vsenaokoli ) pojdite mirno mimo tega izbruha.
Kajti za izbruh tudi gre.
Rada bi poudarila , da se imam za inteligentnejšo od nekaterih , pa naj se to še tako domišljavo bere , zato tudi nisem reagirala takrat , ko se je na moj račun marsikaj dogajalo. Seveda v ozadju, kje pa drugje (nekateri pač nimajo poguma , da bi javno povedali , kaj jim ni prav , mislijo pa , da so mojstri manipulacije) . Včasih človek pokaže svojo inteligenco tako , da se naredi , da ne razume ali ne ve , kaj se dogaja…. v upanju , da se bo nehalo dogajati. Zmota.
Zato pač reagiram zdaj. Razočaranje nad t.i. prijatelji, ki me je sililo jokati , ja prav res jokati , pred parimi meseci , se je zdaj umaknilo neskončnemu besu .
ZAKLJUČEK.
Tudi jaz hranim nekatere zanimivejše maile.
Take , ki so me najbolj osrečili , pa tudi tiste , ki so me pretresli zaradi svoje zlobe , zahrbtnosti , intrigantstva , nevoščljivosti … pa še česa. Zato , da ne bi pozabila , da so na netu taki in drugačni ljudje in da ne bi spet prehitro nasedla. Sama sem vedno pisala iskreno , čeprav včasih moje pisanje marsikomu ni bilo všeč.
Zdaj pa svarim vse , ki se še vedno trudijo vnašati razdor in ribariti v kalnih medčloveših odnosih – TAKOJ PRENEHAJTE MISLITI NAME !!! TAKOJ PRENEHAJTE PREŽATI NA VSAKO MOJO ZAPISANO BESEDO IN JO SPREVRAČATI ! POZABITE NAME KOT BOM JAZ Z VESELJEM NA VAS, kajti to je edino pametno kar lahko naredim. Še vedno bo tu ali kje drugje ostalo dovolj iskrenih ljudi , s katerimi bom ostala v stiku .
In še na misel mi ne pride , da bi grozila z odhodom z neta , ker me nihče , amprak resnično NIHČE ne bo pregnal od tam , kjer mi je zanimivo biti !
In še GROŽNJA.
Vsak , ki se ga tole tiče ( tisti , ki bo tole gotovo bral , bo že vedel , kdo je – spet citat) in bo v skušnjavi , da ne bi vzel resno tega , kar sem napisala , naj še enkrat prebere , kar stoji zgoraj.
Brez pomisleka bom objavila nekatere maile , pa naj si vsak potem ustvarja sodbo o resničnih obrazih nekaterih kar sam .
Tako.
Spustila sem se na nivo zdraharjev.
Enkrat in nikoli več.
Preberite , vzemite zares in potem pozabite !
Pozdrav mojim prijateljem in onim bivšim !
A. oz. Nikita
p.s. Resnično iz srca se zahvaljujem Žverci , ki jo cenim in spoštujem (že ve zakaj) , Sončku in Bgv. , ker menijo , da vam je moja družba lahko prijetna !
Hvala vam !
N.
Nikita!
To, kar se dogaja zadnja dva dneva…. sem očitno zakuhala jaz (nevede in nehote), upoštevati pa je treba tudi dejstvo, da se neki bes kopiči v par gmajnarjih že nekaj tednov in samo prežijo na besede določenih ljudi… potem pa iz ene besede, enega stavka, naredijo cel halo
. Danes sem povedala še kaj si mislim. Pa si poglej tam, kaj so naredili iz mene. Zreli, odrasli in pametni ljudje, ki se imajo za nevem kaj… bljak….
Omenjajo neko osebo ženskega spola. Upam, da ni kdo pomislil nate, ki te tam tudi že ni več dolgo. V kolikor je, izjavljam, da to ni bila Nikita. Z Nikito sem se videla samo na srečanju 7. julija in danes prvič slišala po mujotu, ker sva se dogovarjali, da bi šle skupaj na srečanje v Lj. Mejlov tudi nisva izmenjevali, razen tistih verižnih. Tako, in nič drugače!
Drži se, in ne pusti se…. mislim, da vem komu!
Hely , na Tjavendanu se je marsikaj dogajalo že pred meseci .
Takrat sem bila do dna duše razočarana nad nekaterimi , ampak sem hotela biti fina in pametna in sem se naredila , da ne vem nič , ne razumem nič , skratka , če ni nič , bom imela mir …
Ja , omenjana je bila neka ženska oseba …. sem razumela , da sem to jaz , ker je bilo hkrati tudi napisano , da ta oseba razkriva neke zasebne reči in da že dolgo ni njihova prijateljica …. just think about that – že dolgo mi nekatere , ki so ta sporočila pisale , ne pišejo , ne telefonirajo , ne želijo z mano govoriti , če pokličem jaz , namigujejo o meni tako , da lahko čisto dobro razumem , da gre zame ….
Me pa zdajle resnično mika , da bi naredila točno to , česar me obtožujejo – spregovorila o njihovem zasebnem lajfu . Da bo končno nekaj resnice v obtožbah .
Hely , ne vem , kaj je bilo. Me niti ne zanima , ker imam itak svojih brig dovolj. Želim si samo malo sprostitve , klepeta in kdaj kako kofe s kom – tutto qui !
Pustimo stat , a prav ?
Nikita
p.s. hehehe… se zdajle tolko režim … ko sem vse tole pisala , je prišel moj mož in rekel , da gre po cigarete , hehe …. ( NE KADI ;))))
mater , mam dobrega dedca … obožujem zajebante :)))
:))))))))))))))))))))))))))
A zdej se bosta pa še skupi zakadila? ;))))
Eh, lajf je tak…. živimo taki in drgačni…. eni imajo cajt in voljo… za zdrahe. Meni se tega ne da…. nankar nisem tak človek……. Ampak zdej mi ne preostane druzga, kot da se branim…. dokler se mi še da…. ma se mi ne da več……..
Mislim, da sva midve tuki dobrodošli in da bomo lahko še naprej neumnosti tolkle…… hihih……….. ni ga čez en dober nasmeh in svetel pogled v jutrišnji dan!
Čauči mala! Cmoka.
niki se veš onega mail, ko sem ti opisoval svojo vročo noč z enim slovenskim politikom, daj zbriši g apliz,vse lahko objaviš samo tistega ne
daj no…če to pride v javnost, bojo samo zaradi mene odprli goli otok….nočem tega….ME JE STRAHHHHHHHHHHHHHHH :(((((((((
ne bluzi meni še ti…ker…bom vsem pokazal kak sem te osvajal in nisi padla na moje iskrene fintice………hihihi…..
a veš- pupa zaželjena…povabi me na kofi…da pridem k tebi in ti pokaćem, kak se pravilno jaha………
zato ne seri….in raje mal osvajaj…mogoče ti bo pa poleg mene še pri kerem ratalu…
niki,kdaj se spet vidiva???