Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ¸Zdaj pa takole …

¸Zdaj pa takole …

… noh = še ( a bi še ;)))
… gmah = mir ( ti ga že ne bom dala , o ne ;)))

Veš kaj ljubica?
meni se hoče mal gole kože zdaj.Če nudiš..OK…če ne nudiš….pa še bolj!
;-)))

Okej !

Pol pa prvi gumbek odpni!
😉

Jaz ne bom vec resna..nenene…jaz bom dons Tycka..in se zezala kle..dost ma tega..ona rekla kazala..ona kriva..mamica..no ne mamica…Primoz pomagi mi..dej unga po riti..ker je kriv..ker je uno..ne ker ni uno…ma ej..saj nismo vrtec..bemti…uzivajmo..zato smo kle…helci..ticka..alo..kje si..niki..ti pa tud…alora..gremo kavo naprej pit;))!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sunce nije ozbiljno…a onda i Luna ne treba da bude!
Sunny….si za enega zajčjega?
😉

zeko..zeko..kada ces da te napucam sad ili kasnije;)

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Šta ti mene?
Jaz bi ragu!Zajčjega.
Ti pa res vse narobe razumeš!
😉

… v grmovje , vidva !

Že itak so mi posvinjali temo …. buuuuhuhuhuuuuu …. ueeee….

Ja a si v kletki čakala livrirane lakaje z mikrofoni in kamerami?
Kot,da ne bi bla od tu!
😉

japjade..jedu bi ti ja..aja..ti bi muco papu

sam nehi..skrival se kle ne bomo..okej…svinjamo..k tko pase;))..ej niki..bi ti tud mal svinjala z mano;))

Tvojo za predjed…tvojo za glavno jed…tvojo za poobedek!
😉

En kos ene svinje bi pa res … mi je en prijateljček zagotovil , da bodo tudi letos fine klobase ;)))

ja pa sem ga..mmmmm..tko je hrustal..pred parimi dnevi..

Zdaj,ko smo ti post totalno zjebali in otopeli….bi te pa vseeno vprašal marsikaj.Sam seveda ne tu.
Al pa je pravzaprav najboljše,da me ne zanima.Bo bolje tako,ja!

nc zanimat..sam uzivat kle;))..to je to…manj ves..man boli..je se bolje…

New Report

Close