Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem C3 ali clio ??

C3 ali clio ??

Kaj pravite na citroen c3? Kaj bi raje kupili kaki 2 leti star Clio ali nov C3 ?
Imam možnost obeh ..(.clio je seveda malo cenejši)..
mami

S kako mašino in s kako opremo?

Ja dobro vprašanje…..Mašino tam srednjo reč ampak z klimo el.stekli,air bagi, 5 vrat.
Rabim ga predvsem za varno vožnjo ,in s prtljažnikom za voziček.

Sicer sem striktno proti Renaultu ampak ta 1.5dci je kar ql…ampak če pogledam ceno me pa kr mine. Jaz sem za 2.000.000 dobil 3 leta staro Astro 1.6 75KM brez ene praskice, z VSO opremo (4 AIR-BAGI, ABS, DCZ, servo, el.paket, klima, meglenke, 15 colske lite felne, CD-avtoradio, usnjen multifunkcijski volan…). Pa brez zamere ampak če primerjam Astro s Cliotom…:)
V tem primeru bi jaz C3, maš vsaj novi avto, cena je pa enaka.

Novga cliota

Mi se bomo mel pa še fino dokler ne bo dal administrator prste vmes.

Toyota Yaris ali Nissan Micra, ostalo, ce imas zivce, cas in denar.

Igi, super si to napisal… 🙂

Pa seveda, če ti je popolnoma vseeno kake zunanjosti je avto. Jaz moram reči, da sem se odločala med Toyoto in Peugeotom in se na koncu odločila za slednjega za kar mi po 4 letih ni nič žal. Se še nič ni pokvarilo. Če pa bi se odločala za tvoje alternative, pa se mi C3 res dopade. Ima ga prijateljica, je prijeten za vožnjo, sediš nekoliko višje, volan je ravno prav mehak, avto je prostore, edina napaka je,da je notranjost zelo plastična.

NO zdaj pa sem se odločila za nakup novega clia ali c3 približno enakih karakteristik.
Kakšno je vaše mnenje ?

Povej kake so te karakteristike

1,4 AVT KLIMA ABS EL.STEKLA AIR BAGI …POMIK VOLANA SEDEŽA …

Kaksne bedarije….

Eno leto star Clio 1,5 dci.

New Report

Close