Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cacao kavarne

Cacao kavarne

Sem si ogledala njihov cenik . Cene visoke, da te kap. Nisem škrtuh, vendar tole je pa preveč.

A nimaš kaj bolj pametnega za počet, kot da trollaš po Starševskem čveku? Iz radovednosti sem si tudi jaz ogledala cenik. Ne vem, kaj te moti? Meni je čisto v redu.

Saj lahko ti odpreš kavarno, pa deliš zastonj.

Sem pač pogledala, ker sem bila zadnjič tam na kavi, pa je bila srednja žalost z visoko ceno. Zato sem pogledala cenik in vidim, da so cene previsoke, glede na postrežbo in kakovost. Ne bom şla več. Sem pa napisala, ker naj bi si na forumu delili mnenja.

Tam so bile vedno visoke cene.

Meni je kavica sicer cist ok.

Me pa zmotijo sladice, ker kadarkoli sem jo narocila (cca 4x na leto) je v vitrini bila super lepa in mamljiva, potem pa vedno brez izjeme postana.

2x je bilo dovolj. Precenjeno!

Skoraj vsak dan se peljem mimo in rada bi enkrat šla, pa nekako ni bilo časa. Če je super postrežba, me cene ne motijo. Postane tortice? Morda pa nimajo toliko obiska in so zato postane?

Se strinjam, zelo drago.

Meni je včasih bila kava dobra v Holidays’ Pub pri Hotelu Slon a žal je tudi tam obupna postala.  Zjutraj celo računov ne izdajajo 😁, natakarice so študentke in pogosto dobiš umazano žlico ipd. Na wc ni mila za roke, cene pa do jim šle gor… v glavnem v LJ nimamo več kje v mestu normalno  kavo spiti

Odgovor na objavo uporabnika
Provoke, 23.06.2025 ob 18:12

Skoraj vsak dan se peljem mimo in rada bi enkrat šla, pa nekako ni bilo časa. Če je super postrežba, me cene ne motijo. Postane tortice? Morda pa nimajo toliko obiska in so zato postane?

Kava je dobra, imas seveda tudi boljse, a Cacao ima dobro kavo.

Sladice vzamem nekajkrat letno za domov in so dobre, niso noben presezek, a so dobre in se nisem naletela na postane.

Za presezek dobrega okusa bo treba zavit v kaksno domaco kuhinjo h kuharici, ki res obvlada in dela samo za domace goste.

Jo bos pa po amerisko na cesti ali v avtu spila. Saj ste hoteli Ameriko, a ne?

Nismo hitli Amerike. Nismo hotli McDonaldsa, KFCja, nismo hotli Amerike. To je hotel Janez Janša neki prpelat Apple, pa Uber, pa ne vem kva. Nočmo Amerike, Amerika se vsiljuje povsod, od 1991, meša drek, v “imenu demokracije”. Ni mi jasno, kako lahko talibani in Afganistan izginejo z medijev, po 20 letih. So jih zjebal? Sovražim islam, ampak kjer Amerika naredi vojno, to vse pride h nam v Evropo. Amerika je sovražnik Evrope.

V Portorožu se znajdem vsake toliko časa. Cene so realno take kot na vsaki “fensi” lokaciji. Saj nikjer v Ljubljani ne dobiš Apeolov in Camparijev pod cca 7€.

Njihove kave s sladoledom verjetno pokrivajo dnevne kalorije 😉

Meni je pa Cacao v LJ na nabrežju do zdaj bil super!

Mogoče se je v zadnjem letu, odkar me ni nič tam mimo, poslabšalo. Ampak kar pa se spomnim do zdaj, je bilo vedno dobro, sladice so bile super, okusne, lepe, pijače tudi dobre. Cene čist primerne glede na okusnost in lokacijo! Meni se niti niso zdele tako visoke! (Pojdite kavico spit v barček Platana nasproti parka Zvezda! Tam boste doživeli ogabno odiranje za en pljunk vode!)

Lahko da se je v Cacau poslabšalo. Ampak definitivno ni bilo tako od nekdaj! So (bili?) eni boljših v LJ!

New Report

Close