Cacao kavarne
Se strinjam, zelo drago.
Meni je včasih bila kava dobra v Holidays’ Pub pri Hotelu Slon a žal je tudi tam obupna postala. Zjutraj celo računov ne izdajajo , natakarice so študentke in pogosto dobiš umazano žlico ipd. Na wc ni mila za roke, cene pa do jim šle gor… v glavnem v LJ nimamo več kje v mestu normalno kavo spiti
Provoke, 23.06.2025 ob 18:12
Skoraj vsak dan se peljem mimo in rada bi enkrat šla, pa nekako ni bilo časa. Če je super postrežba, me cene ne motijo. Postane tortice? Morda pa nimajo toliko obiska in so zato postane?
Kava je dobra, imas seveda tudi boljse, a Cacao ima dobro kavo.
Sladice vzamem nekajkrat letno za domov in so dobre, niso noben presezek, a so dobre in se nisem naletela na postane.
Za presezek dobrega okusa bo treba zavit v kaksno domaco kuhinjo h kuharici, ki res obvlada in dela samo za domace goste.
Nismo hitli Amerike. Nismo hotli McDonaldsa, KFCja, nismo hotli Amerike. To je hotel Janez Janša neki prpelat Apple, pa Uber, pa ne vem kva. Nočmo Amerike, Amerika se vsiljuje povsod, od 1991, meša drek, v “imenu demokracije”. Ni mi jasno, kako lahko talibani in Afganistan izginejo z medijev, po 20 letih. So jih zjebal? Sovražim islam, ampak kjer Amerika naredi vojno, to vse pride h nam v Evropo. Amerika je sovražnik Evrope.
Meni je pa Cacao v LJ na nabrežju do zdaj bil super!
Mogoče se je v zadnjem letu, odkar me ni nič tam mimo, poslabšalo. Ampak kar pa se spomnim do zdaj, je bilo vedno dobro, sladice so bile super, okusne, lepe, pijače tudi dobre. Cene čist primerne glede na okusnost in lokacijo! Meni se niti niso zdele tako visoke! (Pojdite kavico spit v barček Platana nasproti parka Zvezda! Tam boste doživeli ogabno odiranje za en pljunk vode!)
Lahko da se je v Cacau poslabšalo. Ampak definitivno ni bilo tako od nekdaj! So (bili?) eni boljših v LJ!