Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čakala sem 25 let in zapravila premoženje

Čakala sem 25 let in zapravila premoženje

Bila sem mlada in naivna, on pa uspešen poslovnež. Verjela sem mu vse, kar mi je rekel, in še danes težko dojamem, da mi je vsa ta leta lagal. Takšne zgodbe vidiš v poceni ameriških filmih. Leta sem mu slepo zaupala. Imela sva burno razmerje, ki je bilo še bolj kaotično zaradi kokaina, ki sva ga včasih konzumirala. Bila sem obsedena z njim. Dobivala sva se v njegovem stanovanju. Ko sem se počutila negotovo, sem poklicala vedeževalko, ki mi je vedno zagotavljala, da naju čaka skupna prihodnost. Starejša kot sem postajala, pogosteje sem jo klicala – ona mi je dajala lažno upanje, jaz pa njej denar. Včasih sem za njene besede zapravila celo plačo. Živela sem pri starših in upala, da se bo vse razpletlo po mojih željah. Ko se mi dolgo ni javil, sem se psihično zlomila in pristala na psihiatriji. Nato sem izvedela resnico – bil je poročen in imel je dva otroka. V vseh teh letih mi niti za trenutek ni prišlo na misel, da bi lahko imel dvojno življenje. Popolnoma sem mu zaupala. Ko nisva bila skupaj, naj bi bil službeno v tujini, kar ni držalo. Kot sem kasneje ugotovila, je čas, ko ni bil z mano, preživljal s svojo družino. Z veliko truda in pomoči prijateljev sem prišla do njegovega naslova. Ko sem šla do njegove hiše, sem dobila dokončno potrditev – ves ta čas je vodil dvojno življenje in uničil ne samo mene, ampak tudi svojo ženo. S težavo sem se postavila na noge, a včeraj sem ga spet srečala in zopet so se mi zamajala tla pod nogami. Upam, da me bo pustil pri miru, ker ne vem, če bi imela moč reči “ne”. Vem, da sem neumna, a ne morem vplivati na svoja čustva.

Ja bog ti pomagi. Kako te pri taki zgodovini človek še  lahko pritegne? Do njega bi morala občutiti le prezir

Odgovor na objavo uporabnika
“NORA”, 24.03.2025 ob 19:25

Bila sem mlada in naivna, on pa uspešen poslovnež. Verjela sem mu vse, kar mi je rekel, in še danes težko dojamem, da mi je vsa ta leta lagal. Takšne zgodbe vidiš v poceni ameriških filmih. Leta sem mu slepo zaupala. Imela sva burno razmerje, ki je bilo še bolj kaotično zaradi kokaina, ki sva ga včasih konzumirala. Bila sem obsedena z njim. Dobivala sva se v njegovem stanovanju. Ko sem se počutila negotovo, sem poklicala vedeževalko, ki mi je vedno zagotavljala, da naju čaka skupna prihodnost. Starejša kot sem postajala, pogosteje sem jo klicala – ona mi je dajala lažno upanje, jaz pa njej denar. Včasih sem za njene besede zapravila celo plačo. Živela sem pri starših in upala, da se bo vse razpletlo po mojih željah. Ko se mi dolgo ni javil, sem se psihično zlomila in pristala na psihiatriji. Nato sem izvedela resnico – bil je poročen in imel je dva otroka. V vseh teh letih mi niti za trenutek ni prišlo na misel, da bi lahko imel dvojno življenje. Popolnoma sem mu zaupala. Ko nisva bila skupaj, naj bi bil službeno v tujini, kar ni držalo. Kot sem kasneje ugotovila, je čas, ko ni bil z mano, preživljal s svojo družino. Z veliko truda in pomoči prijateljev sem prišla do njegovega naslova. Ko sem šla do njegove hiše, sem dobila dokončno potrditev – ves ta čas je vodil dvojno življenje in uničil ne samo mene, ampak tudi svojo ženo. S težavo sem se postavila na noge, a včeraj sem ga spet srečala in zopet so se mi zamajala tla pod nogami. Upam, da me bo pustil pri miru, ker ne vem, če bi imela moč reči “ne”. Vem, da sem neumna, a ne morem vplivati na svoja čustva.

To ni norost, to je debilizem.

Naj te potolažim, da ima ogromno ljudi po svetu podobne izkušnje. Višja sila (svetla) ne temna, te je vodila do naslova spoznanja. Izkoristi svoje lepo življenje brez negativnih vplivov (droge in vedeževalk). Dobila si še eno priložnost, ne zapravi jo z narkomanom. Tu gor je bila včeraj ena super tema Droga je zlo. Najdi jo in si jo preberi. Želim ti vso srečo.

Bila si mlada in naivna. Zdaj si pa stara in neumna.

Začni živeti!

Da v četrt stoletja, ko se z nekom dobivaš, ne pomisliš, da nekaj ne štima, težko verjamem. V tem času nekateri pridelajo že vnuka, ne le otroka. Razumem, da si bila naivna pri 20., ampak vsaj nekje pri 25. bi morala spregledati. Zapravila si najlepša leta in tudi veliko denarja, zato naj te vsaj zdaj sreča pamet.

Tina in Robi story, vsekakor pa je izjemno filmska zgodba.

Najbolj pretkane vedeževalke govorijo, kar hočeš slišati, zate jim ni mar.

Ženska, pri teh letih se ni treba prepuščati samo čustvom. Razum je ena taka fina zadeva, samo vklopiti ga je treba.

Mačkica480, 24.03.2025 ob 20:55

Ženska, pri teh letih se ni treba prepuščati samo čustvom. Razum je ena taka fina zadeva, samo vklopiti ga je treba.

Da res je, čim daš srce na pladenj, si gotof

Torej ima poleg hiše, kjer živi z družino, še dodatno prazno stanovanje, kjer sta se dobivala?

In žena o tem nič ne ve?

Mhm. Pokliči spet vedeževalko in jo vprašaj kako in kaj. Ni vrag, da tokrat ne bo zadela 😀

Najbrž si neumna !

Dovoliš si, da ti p… vodi življenje.  Pa koliko si stara? 15?

Nehaj jokazlt za luzerjem in si sestavi življenje.

kje pa zdaj nabavlaš kokain?

dostavljalec pic, 25.03.2025 ob 16:38

kje pa zdaj nabavlaš kokain?

🤣🤣🤣..👍

koliko si stara?

Denar,ki ga namenjate vedeževalkam, raje uporabite za terapijo. Več kot očitno imate travme iz otroštva v obliki čustvenega zanemarjanja s strani staršev. Medtem, ko boste iskali primernega terapevta si za začetek preberite knjigo V OPOJU NARCISA.

Ostani pozitivna.

Ne glej v preteklost,glej naprej. To se zgodi vsakomur in ne mni se za neumne komentarje.

Kar pogumno!

Nato sem izvedela resnico – bil je poročen in imel je dva otroka. V vseh teh letih mi niti za trenutek ni prišlo na misel, da bi lahko imel dvojno življenje.

Ja res, ti uboga ženska … v vseh teh letih nisi ugotovila, da ne spi vsako noč pri tebi? Ne vem, jaz sem poročen že 15 let, spim vsako noč ob ženi in tudi od doma sem po navadi max 9 ur (služba), ostalo sem doma … Kako si pa ti predstavljaš partnerja oz. zvezo … ne vem … ja nič, jutri ne bom spal s teboj, pojutrišnjem spim doma, ampak me cel dan ne bo doma, čez tri dni pa ne bom spal ne doma in me tudi cel dan ne bo doma … itd

Ma ni ti pomoči

New Report

Close