Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu čakam

čakam

kako zanimivo temo, kakega še bolj zanimivega uporabnika.
Ker to, kar se pa zadnje dneve na tem forumu dogaja, je skrajno butasto in….to stokanje bi se ido šla lahko s svojimi tremi sogovorniki kar na kakem zmogljivem e-meilu…..se mi zdi:)

Večine ido-sporočil sploh ne razumem, kaj ženska hoče sporočit, pa komu….hujša si kot razočaran:))))) ido;)

Torej, ne dolgočasite nas več:)

podpišem.

vsi dialogi , oz. trilogi so dolgocajtni, ne glede na to kdo je udeležen : )

Amen.

Fertik maša.

saj ka pa j to kej tazga”:-)”kurbnhausajznkloziv”:-)

leta letijo - iščem stevardeso

zakaj pa ti ne začneš…recimo…….kakšna tema pa ti pasala?

no, da vidim, tvojo domišljijsko razglednost…

Ha,ha,ha.Kako si Razo?A greva na pivo?

Ido je krasna ženska…No Mirella kar na dan s pametno temo,pa bo.Kako si kaj?

uf, če bi js tle svojo domišlijo in izkušnje začela pisat…..bi vsi mokri okol hodili….tiu razočaran pa bi dobil žulje na desni in levi roki:))))))

men ustrezajo realne, življenjske teme:) ne pa….js bi jo, če bi jo, če bi če ona…bi hotela in zmogel jaz…in tako bi te in drugače bi te….in bi jaz…..priznaj da želiš, pa neupaš priznati, pa vem da po njemu (komu’ kakšnemu? razočaranemu?) hrepeniš…etc……

ne morem js o nekom nek fantazrat, k ne vem, al ima brado, brke, al se redno brije, umiva…je star 16 al 66,….al je sploh dedec al ni:)))))

reci..pa greva……saj nimaš kaj zgubiti, razen svoje spodobnosti..mogoče…khmmmm

sposobnosti za?

sej nisem rekla da ni krasna, sam dejte se oboževat in fantazirat en o drugem bolj skromno:)
Priznaj, da ste se mal preveč razširili….s praznimi posti:)

Krasni ste pa vsi:)))))
(ondi, mal bom začela dvomit o tvojih komplimenti meni, saj tudi zame praviš da sem “fajn”….pa …no:) ne bom komentirala dalje:))

Vsaka je po svoje zanimiva ali zabavna.Nekatera bolj nekatera manj.Moram pa reči,da sem od tebe prebral marsikaj koristnega in zanimivega.Priznam pa da smo se malo preveč razširili na prevečih odprtih postih ja.

če pa zminirate vsako temo, me je zanimalo kako gledate in ali ste imeli občasne avanture in kaj dobim-kokain… no ja tud to je zanimivo

Jaz te ne miniram, sem jo imela in ni mi žal

evo sva že dva, za ostale se pa sprašujem ali sploh kaj seksajo al samo jezik vrtijo?

Tisti pes ki laja, ne grize, jaz pa sem ponavadi tako zelo tiho…..

New Report

Close