čakam
kako zanimivo temo, kakega še bolj zanimivega uporabnika.
Ker to, kar se pa zadnje dneve na tem forumu dogaja, je skrajno butasto in….to stokanje bi se ido šla lahko s svojimi tremi sogovorniki kar na kakem zmogljivem e-meilu…..se mi zdi:)
Večine ido-sporočil sploh ne razumem, kaj ženska hoče sporočit, pa komu….hujša si kot razočaran:))))) ido;)
Torej, ne dolgočasite nas več:)
uf, če bi js tle svojo domišlijo in izkušnje začela pisat…..bi vsi mokri okol hodili….tiu razočaran pa bi dobil žulje na desni in levi roki:))))))
men ustrezajo realne, življenjske teme:) ne pa….js bi jo, če bi jo, če bi če ona…bi hotela in zmogel jaz…in tako bi te in drugače bi te….in bi jaz…..priznaj da želiš, pa neupaš priznati, pa vem da po njemu (komu’ kakšnemu? razočaranemu?) hrepeniš…etc……
ne morem js o nekom nek fantazrat, k ne vem, al ima brado, brke, al se redno brije, umiva…je star 16 al 66,….al je sploh dedec al ni:)))))
sej nisem rekla da ni krasna, sam dejte se oboževat in fantazirat en o drugem bolj skromno:)
Priznaj, da ste se mal preveč razširili….s praznimi posti:)
Krasni ste pa vsi:)))))
(ondi, mal bom začela dvomit o tvojih komplimenti meni, saj tudi zame praviš da sem “fajn”….pa …no:) ne bom komentirala dalje:))