Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Čakamo izjavo Potrča

Čakamo izjavo Potrča

A še kdo, pri nas v sluzbi se menimo in folk kar čaka, kaj bo veleum objavil. Po moje mu je v dno duše žal, da je kar koli s tem javno izpostavljal. Pa pozival proti maskam.. Niso to heci, pa drugače pri nas nismo obsedeni z ukrepi.. Če si javna oseba in nekak mnenjski vodja, je treba biti zelo previden.

Lol, zakaj pa bi mu bilo žal, saj je navajal samo uradne podatke. Proti maska ni pozival, rekel je samo, da je zunaj ne bo nosil. In z njim se strinjam. Sem prepričan, da mu niti mao ni žal nobene izjave.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lol, zakaj pa bi mu bilo žal, saj je navajal samo uradne podatke. Proti maska ni pozival, rekel je samo, da je zunaj ne bo nosil. In z njim se strinjam. Sem prepričan, da mu niti mao ni žal nobene izjave.
[/quote]

Ja, ampak ocitno nima vec materiala za svoje prispevke. Stanje je tako kot je, nekako ne ravno v prid njegovi propagandi.

Avtorica, Potrč ima možgane in jih zna uporabljat. Ni veleum, kot si ti slabšalno napisala. Je pa človek z zdravo pametjo in res mu čestitam za pokončno držo. Govoril je samo to, kar so bili uradni podatki. In te podatke je obdelal. Nič ni pozival proti maskam, ni rekel, da virusa ni.


v njegovih izpovedih je več nelogičnosti in vprašanj brez odgovorov, kot pa v teorijah o ploščati zemlji.

mislim da si model zasluži en skupinski objem pa par kušev svojih oboževalk in oboževalcev, pozitivo je treba širit….

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Saj vsi navajajo samo uradne podatke, a se nekateri počutite poklicane odločati o tem, kateri uradni podatki so resnični in kateri so nateg.

Ja mislim, da je skrajni čas, da g. Potrč naredi tiskovno konferenco in nas razsvetli, kako je vse krneki.

Model je bil pameten ko ni bilo veliko okuženih, ker je njegov fitnes utrpel skodo.
Tisti ki so mu stopili po robu so mu povedala tocno to kar se je zgodilo, če bo vzpobujal ljudi k neprevidnosti.
Žal so ovce ravno tisti ki vpijejo da so to drugi. Samo da normalni se skušajo prilagoditi, se vedejo družbeno odgovorno, ovce pa poslušajo fitneserja.
Žalostno

Podrč ve ko je šolan in ima izkušnje iz fitnesa… Sami strokovnjaki na kupu, če pa pomisliš na nekoga kateri ima pa pridružene bolezni pa mu zadeva ni smešna in če kakšnega poznate zadeva ni nedolžna ….

samo podatke je zbral, ki nam pa jih naši mediji sedaj manipulativno prikazujejo in lažejo ko se trudijo minimalizirati gripo napram koroni.

Podpiram Potrča – ima prav vse kart je povedal.

Samo eno dejstvo pa še jaz zapišem tukaj: kakšne dvojnosti in manipulacije se gredo glede smrtnosti pri koroni napram gripi…
tole izjavo sem zasledila v enem izmed člankov objavljenih na 24 ur: NIJZ o številu smrti zaradi gripe:
Podatki za tekočo sezono gripe niso na voljo, saj je zbiranje podatkov v teku. “Podatkov glede smrti zaradi zapletov gripe (npr. poslabšanje kronične bolezni, sekundarne pljučnice itd.) ni na voljo, saj se kot osnovni razlog smrti označi osnovna bolezen, in ne akutna bolezen (npr. gripa),” so še dodali.

in zdaj če se vrnem na korono: zakaj potlej za korono ne uporabljajo iste metode – ker samo tako so potem podatki o smrtnosti primerljivi… ker za korono pa vemo, da se vsakemu, če je bil okužen s korono napiše smrt zaradi nje, četudi je umrl zaradi poslabšanja kroničnih bolezni.
In če bi imeli isto metodologijo spremljanja smrti kot pri gripi – potem lahko rečemo, da je smrtnost pri koroni še krepkooo nižja.

da zaščitimo najbolj ranljive skupine, ostali pa naj živimo normalno, sem nehal brati, ker to ni za nikamor. Seveda ni razložil, kako bi to zgledalo. To me še vedno zanima, ker takih, ki to govorijo, je ogromno.

Včeraj sem gledala njegove slike in če je kaj novega objavil. Omg, kak se je ta tip postaral v obraz. Sem mislila, da je že blizu 50, pa je precej mlajši. Kaj jim to dela v glavi, vse za fb in lajke. Hujš ko ženska, pa tako vredu je bil, ko je bil mlajsi.


enako kot ni niti gripa – in samo to Potrč poudarja. Samo to.
In še enkrat rečem najbolj neodgovorno se obnaša medicina – kako je mogoče da narodu grozi z grozno boleznijo – recimo včeraj Kopčavarjeva poudarjala, lahko povzroča krvne strdke… pa jo vprašam a res… to po televiziji govorite narodu – še enega okuženega pa niste dali na pregled krvi… ste čisto pri pravi??? Veste kaj neka bolezen povzroča, javno trdite to, a enega človeka ob potrjeni okužbi osebni zdravnik ni dal na pregled krvi… ona se pohvali, da potem tiste v bolnici spremljajo… hja… kaj pa ostali okuženi, ki ne pridejo do bolnice – nihče jim ne naredi osnovnih preiskav… kdo je potem neodgovoren – narod ali primarna medicina? Povejte kdo???

Dovolj je bilo te dvoličnosti – se zdi,da jim gre samo za strašenje naroda da bo v paniki, da prikažemo kako grozna je bolezen, ampak obravnavamo je pač ne tako odgovorno kot bi grozno bolezen morali, če je res tako grozna.
da ne govorim o lažeh zdravnikov včeraj na tv – ko rozman in tudi novinarka v prispevku govorita o imunosti na gripo… res in to je zdravnik potem??? imunosti na gripo ni – če bi bila, ne bi imeli vsako leto znova cepljenj in ne bi vsako leto zbolelo do 200000 Slovencev. kaj je zdravniku, da govori in laže o imunosti za gripo se lahko samo vprašamo.

Eni ga sploh niste poslušali kaj govori, navaja zgolj statistične podatke. Za to pa res ne rabiš biti doktor. Skoraj vsaka šola in fakulteta ima statistiko. Ni proti maskam. Prvo poglejte njegove posnetke, pol pa ocenjujte.

S podatki je manipuliral in zavajal. Recimo: 80% okuženih preboli asimptomatsko ali kot blažji prehlad. Ni res, 80% jih ne rabi bolnišničnega zdravljenja, a so lahko več tednov na bolniški, posledice čutijo še mesece. Ne vsi, nekaj od teh 80% gotovo.


res je tako – samo navaja statistične podatke, ki so jih te isti mediji in stroka objavljali prejšnja leta in so se zdaj, ko je korona, očitno spozabili nanje. napadajo ga pa ljudje, ki očitno ne razmišljajo z lastno glavo o stvareh, ki jih slišijo in prikazujejo mediji, ampak vse slepo verjamejo.

Kako je potrč manipulira s podatki:
https://www.ostro.si/si/razkrinkavanje/objave/stopnji-smrtnosti-zaradi-gripe-in-covida-19-sta-neprimerljivi


nič ni zavajal – kaj lažeš… to je javna objava medijev… 80% jih preboli brez hujših zapletov – to pomeni,da logično nimajo posledic še mesece – to pomeni hujši zaplet…
bo šlo ne govori o bolnišničnem zdravljenju članek – koliko jih mora v bolnico ampak o preboleli bolezni brez hujših zapletov… taki so objavljeni članki – samo to povzema in ne namišljuj si nekaj po svoje…
https://www.24ur.com/novice/slovenija/koronavirus-najusodnejsi-za-osebe-starejse-od-80-let.html

Ne morem verjet.


s podatki o smrtnosti manipulira kar država…
sem ti zgoraj prilepila izjavo nijz – kako štejejo umrle za gripo – torej če imaš ti neke kronične težave in sedaj zboliš za gripo, ki ti te težave poslabša in bog ne daj umreš – je praksa taka da se razlog smrti napiše tvoja osnovna kronična bolezen in ne gripa, ki ti je to bolezen poslabšala…
v primeru covida delajo pa ravno obratno – za vse, ki imajo kronične bolezni in jim covid te bolezni poslabša in žal tako zelo,da umrejo – napišejo vzrok smrti covid…
tako,da s tem zvišujejo številko smrti zaradi covida – in torej manipulira edino nijz, ker nimajo enakega sistema beleženja podatkov, enake metodologije.
ne manipulira potrč nič, manipulira te očitno kar država odgovorni

Prag čredne imunosti pri gripi je … odvisno od vira, ki ga bereš, ampak recimo da 25 procentov. Je pravzaprav zelo nizek. To ne pomeni, da ne bo nikoli več nikjer nihče več zbolel, ampak da se širjenje bolezni pri tem procentu imunosti močno upočasni. In ja, to nikakor ne pomeni, da si imun za vse življenje, ampak za tisto sezono, in če je v vsakem trenutku na gripo imuna četrtina ljudi, imaš zelo zelo dobre možnosti, da ne boš več zbolel. Imunost namreč pomeni, da virus telo uniči, preden lahko naredi škodo pri tebi in pri drugih. Pri covidu pa poudarjajo predvsem to, da lahko še enkrat zboliš za njim – ja dobro jutro. In to po možnosti še huje. Glede na to, kako malo je zaenkrat teh primerov, je težko govoriti o nekem zanesljivem vzorcu.

Potrč je izpostavil popolnoma logična in neodgovorjena vprašanja, ki bi morala zanimati vsakega, ki vsaj malo razmišlja s svojo glavo.

Česa vam uradni viri ne povedo, pa bi vas moralo zanimati, ko kričite o neznosnem širjenju: koliko novih okužb je v znanih žariščih, to je v domovih? Včeraj samo v enem domu kar 40 okužb (v domovih je sicer v povprečju okoli 200 stanovalcev). Je delež okuženih v domovih 20, 30 ali celo 40 procentov? Zakaj tega ne povedo? Domovi so spet zaprte enklave, tako kot spomladi, nihče zunanji načeloma ne sme notri. Če je potem okužb med “civili” le del skupne dnevne cifre, zakaj potem tako stroge omejitve?
Ne povedo niti tega, koliko hospitaliziranih je začasnikov iz domov, ki niti ne rabijo bolnišnične oskrbe, temveč jih morajo samo izolirati. In ne pojasnijo, zakaj za vraga jim v pol leta ni uspelo vzpostaviti nekaj bivališč za take primere oziroma najti primernega načina, kako poskrbeti za starostnike. Pol leta so imeli odlično plačani veleumi na voljo, pa nič od njih. Kaj so vendar počeli ta čas razen pucali bazene na vikendih?
Novo žarišče pa bodo očitno kar same bolnice, kjer prav tako neposvečeni nimajo že nekaj časa kaj iskati. Še vedno pa smo glavni grešni kozli navadni ljudje.

Stalno je poudarjal ta podatek, da je pomemben delež okuženih glede na število testiranj, ki je bil takrat nekje med 2 in 3%.. kaj bo rekel zdaj, ko je ta delež že proti 14%?
NA to so “strokovnjaki” opozarjali, kaj nas lahko doleti.
Mislim, da so on in njemu podobni malce soodgovorni za nastalo situacijo. NAmesto, da bi se obrnil v pozitivo in vzpodbujal ljudi k upoštevanju pravil. Pa glede na to, da je medicinski brat in očitno brez dela, bolnice čakajo tak profil.

Nočem povedati preveč, a kot pravi Kacin, bomo kmalu vsi poznali nekoga, ki … V zvezi s strašenjem, da je na intenzivni tudi 44-letnik brez pridruženih bolezni.
Poznam enega mladega, ki ga je covid precej štrafal in prav tako je “bil predhodno zdrav”. Okej, mogoče še ni imel diagnoze, ker je preprosto še premlad, je bil pa na dobri poti k preranemu infarktu zaradi dobro znanih razvad (hrana, pijača, kajenje, premalo gibanja).


nič ni zavajal – kaj lažeš… to je javna objava medijev… 80% jih preboli brez hujših zapletov – to pomeni,da logično nimajo posledic še mesece – to pomeni hujši zaplet…
bo šlo ne govori o bolnišničnem zdravljenju članek – koliko jih mora v bolnico ampak o preboleli bolezni brez hujših zapletov… taki so objavljeni članki – samo to povzema in ne namišljuj si nekaj po svoje…
https://www.24ur.com/novice/slovenija/koronavirus-najusodnejsi-za-osebe-starejse-od-80-let.html
[/quote]
In potem daš link iz februarja, ko smo komaj izvedeli za virus. Se ti ne zdi, da so vmes že kaj novega pogruntali?

New Report

Close