Čakanje na rešitev pritožbe ZZZS
Sem v bolniški že 6 mesecev zaradi poškodbe kolena in čakam na operacijo, od 25.1. me je komisija dala za 4 ure delat, na podlagi mojega stanja, delovnega mesta sva se z zdravnico odločili, da podam pritožbo. Zdaj bo kmalu en mesec, pa še kar čakam. Imela sem še 12 dni starega dopusta, tako, da to koristim in sedaj še novega. Kar je trenutno tudi delodajalcu lažje, ker ima zaposlenega nadomestnega delavca, ki bi ga moral odpustiti, če jaz pridem delat, pa čeprav za en dan.
Ali kdo ve koliko časa traja, da rešijo pritožbo? Ali velja, da sem prekinila bolniško (4 ure), ker sem dala dopust in mi jo lahko zdravnica spet odpre? Prosim in hvala za vse odgovore in vaše izkušnje. Lp
Zanimivo, to pa res dolgo traja… Jaz sem pritožbo oddala par dni nazaj in imam občutek, da bi moralo trajati 8 dni, sicer kolikor berem po netu vsi čakajo dosti dlje… Je pa smotano zaradi dopustov ja :/
Mogoče veste, če lahko v primeru, da traja predolgo in se porabi ves možen dopust, za nazaj koristimo navadno bolniško, tisto do 30 dni? Verjetno ne, ker je problem dajati za nazaj, si mislim?
Hvala, to ne vem kako je potem z bolniško za nazaj. Po mojem mnenju, nekaj dni že vse pa ne verjamem.
Zanima me, če velja kot prekinitev dopust? Ker zdaj že koristim drug teden novega, pa bi pač zaradi tega prosila, da mi odpre zdravnica bolniško do 30 dni?
Živjo,
evo jaz sem danes dobila, torej po slabem tednu od takrat, ko so dobili mojo pritožbo.
Če pri tebi tako dolgo traja, mogoče pokliči in povprašaj.
Forum je zaprt za komentiranje.