Najdi forum

Ali mogoče kdo ve koliko časa se čaka od naročila do montaže ISDN+ADSL priključka?

lep pozdrav

odvisno včasih več, včasih manj.

Načeloma pa 14 dni..

lp

Jaz sem ga naročil 13.januarja, tako da čakam že več kot mesec, to je verjetno prišlo do kakšne napake.

lep pozdrav

pokliči tja in cvili, jokaj, moli, preklinjaj (hehe) ne zamerit to je iz neke reklame
po tv.

Skratka pokliči na Teljekom povej kdaj si naročil in da sistem nujno potrebuješ
zaradi npr. dela od doma..

lp

ja se spomnim od nekje ene take reklame. Se mi zdi da bi najbolj zaleglo, če bi te besede vzel čisto dobesedno.
Klemenxx a mogoče veš kolikšen pa je zakoniti maximalen rok za priključitev. Nekaj časa nazaj je na siolovi domači strani pisalo 30 dni, sedaj ko je pa moj 31-ti dan čakanja in sem šel pogledat pa tega podatka ne najdem nikjer več, hudič!
Tega skorajda ne moreš vedeti ampak mogoče čisto slučajno?

lep pozdrav

Yes 30 dni je po pogodbi napisano.
In ti kar pokliči na Telekom, povej da nujno potrebuješ pa jim kar
po pravici povej da potrebuješ za Home officce, to je delo od doma
s katerim moraš po pogodbi začeti npr. s ponedeljkom drugače plačaš penale pa bo zaleglo.

Saj res iz kje pa si ??

lp

Ni se potrebno niti pretvarjati, da ga rabim, ker resnično delam tudi od doma, ker se ukvarjam tudi z vrednosnimi papirji in vsak dan oddajam borzna naročila preko Potezinega sistema p4net.

Sem pa iz Nove Gorice.

lep pozdrav

Potem pa samo pokliči pa bo.
Veliko sreče in povej ko boš na adslju kako ti zadeva kaj deluje..

lp

Na Siolovi strani piše takole:

ADSL
Vprašanja in odgovori:

vprašanje:
“Koliko časa moram čakati na pridobitev ADSL priključka?”

odgovor:
“Postopek pridobitve priključka je preprost in prijazen. Trenutno je priključitev možna v večini slovenskih krajev. Izgradnja dodatnih vozlišč intenzivno poteka.”

pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close