Camp Adriatic Primošten

Pozdravljeni !
Mi smo bili dve leti nazaj v tem kampu.( konec junija). Takrat so bili sanitariji lepi, čisti. Kamp je res skoraj celi v senci. Mi se bomo spet odpravili tja, ko naša pikica shodi.
Tudi majhna trgovina je bila v kampu, pa jutranja kava se je tudi dala spiti.Plaža je blizu. Če se prav spomnim je bil tudi na plaži peskovnik in tobogan.
Lp Jasmina
Mi smo tja dolga leta hodili s starši in to so eni najlepših spominov. Sem pa bila tam ene tri leta nazaj, nekatere sanitarije so bile prenovljene, nekatere pa še ne, predvidevam pa, da so do danes najbrž že vse. Takrat so bile čiste. Je pa res veliko sence, pa tudi plaža je lepa. Nad kampom je tudi večja samopostrežba.

V tem kampu sem bila kaki dve leti nazaj nekaj dni – na vse zgoraj napisano nimam kaj dodati, razen tega da je bilo praktično več kot polovico najlepših mest zasedenih s prikolicami madžarskih in čeških agencij, ki so tedensko z avtobusi vozile goste tja dol. Tako da smo 20.avgusta komaj dobili prostor brez rezervacije, v bistvu smo še toplo zasedli mesto, ki so ga eni izpraznili.Žal je bilo tisto leto zelo slabo vreme in mraz, tako da smo na plaži sedeli v trenirkah (je bilo cca 20 stopinj in blazno je pihalo) ampak voda je bila videti lepa.

Pozdravljeni,
ne vem, če bo tole še katera od vas brala, ker je že nekaj let nazaj…ampak zanimajo me predvsem povratne informacije tistih, ki ste pri njih ( v kampu ) najeli prikolico. Kakšne so, ali je dovolj kuh. opreme-pripomočkov, ali je plaža prodnata-primerna za majhne otroke, itd.
Aja, pa zanima me še, če je morje v zač. julija /konec junija že dovolj toplo?
Hvala !