Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek camp Bor in Ježevac

camp Bor in Ježevac

na Krku. Je že bil kdo na katerem? je plaža FKK ali navadna? Kakšno je morje, kakšna plaža, voda… Dobre restavracije? Kakšne so cene kempa?So na plaži tuši z navadno vodo ali ne? Kakšna posebnost? katerega mi priporočote, lepo prosim.

Tu sta dva linka tako za videt cene itd…izkušnje ti bodo pa že ostale napisale:-)

lp
Pati

Jaz poznam Ježevac in mi je všeč. Cene se mi zdijo ugodne, je pa avgusta zelo nagužvan (junija in tudi julija pa je OK). Imaš dve kao glavni plaži – peščeni, s senčniki, ležalniki, otroškim igriščem, potem pa še malo bolj skalnate (in bistveno manj nagužvane – mi smo vedno tu, je tudi otrokom bolj všeč) vzdolž celega kampa. Na glavnih plažah so tuši z navadno vodo (mrzlo), tu in tam je kateri tudi nad skalami. Plaže niso FKK. Povprečna trgovina, zelenjavar, najmsi pekovski kiosk. En bife na plaži, ena povprečna, a dosti poceni restavracija (itak pa imaš do mesta Krk 10 minut peš – mi v kampu ne jemo). Dovolj WCjev, topla voda za tuširanje (zmanjka le krog 19h, ko je največja gneča) – razen v avgustu ni kakšne silne gužve za tuš. Skratka, mi gremo vsako leto tja na dopust.

Zanima me,ali je v kampu Ježevac dovolj sence. Mi imamo namreč hčerkico staro skoraj 16 mesecev in rada bi,da je v kampu senčka.

Hvala !

LP,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

najlepša hvala. Kaj pa sam kamp, so to bolj družine, je miren ali je več mladih, ki pijejo, pa norijo pozno v noč? Se da zunaj normalno pogovarjat, ne da bi kdo norel poleg, češ da si preglasen?;)

Takole je. Avgusta, ko je gužva, je težko karkoli rečt. Težje je najti prostor v senci, čeprav jo je v kampu v principu dovolj. Junija in julija to ni prevelik problem. Za mladino s šotorčki je prav poseben del kampa pri trgovini in večina jih je tam (ne moreš zgrešiti in greš pač kampirat stran). Kar precej je pavšalistov – večinoma družin. Tudi sicer je precej družin z otroki, mladih (mirnih) parov…skratka, ni kak žurerski kamp, no. Do 23h ti nihče ne teži, tudi če si malo bolj glasen, po tej uri pa pride “paznik” in ne da miru, dokler se ne umiriš ali greš kam žurat (to velja za res glasne pogovore, saj veste, ko se dobi kakšna družba in ga ima že malo pod kapo, da bi ti kdo težil, da moraš biti tiho, pa ni). Ne vem, jaz nimam nobene slabe izkušnje v tem smislu in tudi kakšnih “sosedskih sporov” do zdaj nisem opazila.

Ježevac ima veliko sence, jo je pa težko najti, ko je gužva. Mal je treba imeti sreče in potrpljenja – se kar hitro menjavajo ljudlje, pa že najdeš kaj.

Meni je všeč, res pa, da z našo 13m punco še ne gremo kampirat. Sva bila sama 3x tam. Lepo.

Hvala še enkrat. kaj pa cene, a sem prav videla, da je na osebo v sezoni 4,80 eura oziroma 1200 sit? ker je to nenormalno poceni. ok potem je še šotro, pa avto, pa pristojbine, ampak v Sloveniji je dražje. pa se mi zdi čudno.

Ja, ljudje se pa res hitro menjavajo. Se splača imet malo potrpljenja, ko si iščeš prostor.

Mi bi probali rezervirat parcelo, tako da mogoče bi se pa našlo kaj sence v avgustu ? Je katera od vas kdaj rezervirala, se držijo kar se zmeniš?

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Ja, cene v kampu so res ugodne (držijo, he, he, jaz prvič tudi nisem bila čisto ziher). Po mojem to “not prinesejo” avgusta, ko res do maksimuma nafilajo kamp.

S parcelami pa nimam izkušenj, mi smo se uštulili k pavšalistu :-). Bom pobarala tega pavšalista, če je kaj slišal na to temo. Če kaj izvem, ti javim, Kristi*.

Enka zaenkrat hvala lepa. Če kaj izveš mi javi kar na zgornji mail.
Še nekaj, kaj mogoče poznaš koga ,ki oddaja prikolico v kampu in ima še kaj fraj od 1.- 12. 8.

Hvala lepa! Lp,Kristi*

joj, kolk sem tečna. še nekaj prosim. a plačaš šotor in avto tudi na dan ali samo enkrat ob prijavi?

Bom vprašala tega istega pavšalista, če koga pozna. Nam jo bo “oddal” ravno takrat enkrat, ampak vem, da pozna malo morje pavšalistov. Mogoče pa najde koga.

Če boste pa v tem času hodili na blef, ti toplo priporočam, da si probate zrihtat dopust že za 29. 7. in navalite takoj zjutraj. Ker ko navalijo Italijani….

Šotor in avto je tudi na dan. Je pa zraven recepcije urejen parking (dejansko čuvan, čeprav ne garantirajo) in lahko pustiš avto tam. Te spustijo noter, da zložiš robo ven, potem pa parkiraš pač tam zunaj. Avgusta so tega celo zelo veseli :-).

Nekaj bi pripomnila: za moje pojme v Ježevcu ni dovolj sence. Zame pomeni senčen kamp: kamp z borovci, ki res dajo tisto prijetno senčko in ohladitev, še sploh v poletjih, kakršnega napovedujejo za letos. Lani je bil npr. tak samo en teden sredi julija in takrat se je še v orng senci komaj dalo dihati….
Da navedem še primer “mojih” borovcev: Kamp Medulin. Ki ima pa spet svoje slabosti: drag glede na infrastrukturo (voda greta s solarnim sistemom), za nekatere prevelik, plaža pri mestu oz. hotelu ponavadi polna trave (na drugem koncu je sicer nekaj mivke za otroke, ampak res na čisto drugi strani). Ima pa za otroke super Luna Park, pa prijetno mestece, ogromno sprehajalnega prostora…in seveda zelo stabilno ugodno mikroklimo….

hvala kati tut za tvoje mnenje, upam, da res ne bo tko vroče, sam nas je enka prepričala in bomo odpeketali tja, sploh ker nam je noro všeč mesto krk in če je res tko mal do mesta… 😉 sploh pa smo čez dan povsod, sam v kampu ne, tko da senca ni prevelik problem 😉

V Ježevcu je senca na nekaterih delih čisto taprava. Tam, kjer je prikolica mojega pavšalista, stojijo borovec do borovca. Takih je kar nekaj delov kampa, ne pa vsi. En del je povsem na soncu, na nekaterih delih pa so ena listnata drevesa, za katera se strinjam, da njihova senca ni ne vem kaj. Vztrajam, da če ni gužve, se komot najde prostor v čisto tapravi senčki.

New Report

Close