Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek camp park umag

camp park umag

Med prvomajskimi prazniki gremo v Camp Parki Umag mobilne hišice. Ker tam še nismo bili me zanima, ali je kdo, ki te kraje pozna. Zanima nas namreč, ali je kje možno kolesarit, imamo otroke stare 8,5,15 let. Je možno s kolesom do Novigrada ali Umaga?

Hvala vsem za odgovore.

LP

Ona ti bo povedala.Mislim, da ima ona tam prikolico….

Veliko moznosti, ze sam kamp je tako velik, da se lahko nekaj casa vozis po njem. Lepe poti do Umaga.

Lp

Ja, res je velik kamp, tako da je že tam kar nekaj rekreativnih poti ob obali. S kolesom se pa seveda pride do Umaga ali Novigrada – imajo speljano kolesarsko pot, da ni potrebno voziti ves čas po glavni cesti.

Kolesarjenja ne priporočam. Tam sem vsako poletje in kolesarji na cesti so zelo moteči. Ovirajo promet, cesta je ozka, avtodomi široki , Kolesarjenje tam po cesti Novigrad- Umag – Poreč bi bilo treba prepovedati

Se je včasih imenoval Ladin gaj? Če je to, potem je kolesarjenje do Umaga in Novigrada zelo nevarno (vsaj večji del poti). Nevarno za kolesarje in tudi voznike avtomobilov.

A je kolesarska pot ali je ni?

Če ne pejte pa v Stella maris, tam lahko kolesariš do Umaga , Zambratije in še kam.

precej ljudi sicer kolesari, ampak meni osebno se zdi zelo nevarno. Od križišča za Seget do Umaga jo ravnokar širijo, ampak to je premallo. Imajo pa v planu, da bodo naredili kolesarsko stezo.

:-)))

Lepo, da si na tekočem.

Lahko greš, do karigadorja se mi zdi, da je pločnik, itak greš potem v dalji notri in za krajem čez maredo in pineto ob obali do novigrada, če ne prej pa ziher da za maredo zaviješ na to stransko pot( ni pa pločnika tam, zna biti nevarno, samo aprila ni gužve). Za Umag pa…pssst se odšvercaš zadaj ven in greš čez lovrečico…do kam pa tam potem prideš pa res ne vem. Lahko pa greste v karigadorju naravnost preko Fiorinov do Brtonigle.
Jaz sem ta lene sorte in je ležalnik pa učke na peclje moj počitniški moto.

:-)))

Lepo, da si na tekočem.

Lahko greš, do karigadorja se mi zdi, da je pločnik, itak greš potem v dalji notri in za krajem čez maredo in pineto ob obali do novigrada, če ne prej pa ziher da za maredo zaviješ na to stransko pot( ni pa pločnika tam, zna biti nevarno, samo aprila ni gužve). Za Umag pa…pssst se odšvercaš zadaj ven in greš čez lovrečico…do kam pa tam potem prideš pa res ne vem. Lahko pa greste v karigadorju naravnost preko Fiorinov do Brtonigle.
Jaz sem ta lene sorte in je ležalnik pa učke na peclje moj počitniški moto.[/quote]

Ah, ne, sploh nisem na tekočem.Sem si pač zapomnila ta podatek, ker ste blizu nas.Mi smo v Stella Marisu.

Pol soseda pa čez dober mesec dni živjo 🙂

Pol soseda pa čez dober mesec dni živjo :-)[/quote]

Ja, ja, že komaj čakam, da se sezona odpre…da vidim stare sosede….

New Report

Close