Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek camper ali creator

camper ali creator

Lepo prosim za izkušnje, ki jih imate z žensko obutvijo camper ali creator, sprašujem pa za13letnico in zase.

2 dni nazaj kupila Creator, ampak so še v škatli, tako da o izkušnjah težko govorim. So me pa prepričali, ker so zelo mehki in udobni. S Camper firmo nimam izkušenj.

http://med.over.net/forum5/read.php?151,10632291

Poznam le Camper in to so meni najboljši čevlji. Svinjsko dragi, a vredni denarja. Imam vse od balerink, visokih, nizkih… Žal otrokoma ne odgovarjajo, ker imata oba zelo visoko nogo in ne gre. Sicer pa vam ne bo žal

Creator je ponaredek kamperc. Vsaka druga jih ima na nogah. Baje, da so ful udobni in polovico cenejši. V MB ima Mass trenutno fuuul razprodajo, kupila sem jih za babi za 32 eur in je navdušena.

Moja izkušnja s creator je precej slaba. Tanko usnje, podplat se takoj uniči. So udobne, a s camper neprimerljive ne po videzu, ne po udobnosti, po času trajanja pa sploh ne.

Lp!

Camper sem imela ze preden so prisli v slo. Takrat noro dragi, zdaj se mizdi ze kar normalna cena, saj so vsakimalo boljsi cez 100e. Ampakjaz nimam vec takega stila injih ne nosim, ima jih pa moz kar nekaj in ene sin. Absolutno max udobni. Creator pa ne bi imela sploh,ker jih ima vsaka druga n so ponaredek camperc so.

New Report

Close