Car sharing – mnenja
Te izposoje avtov so mi osebno zelo zanimive zadeve. Na začetku sem uporabljal Avant2Go ampak sem že nekaj časa nazaj šel na Giro. Imajo veliko izbire in zadeva zelo prav pride
[/quote]
Ja, Giro so res daleč najboljši za izposoje. Z Avant2Go sem imel toliko problemov, da sem že obupal in se vezal na javni prevoz. Zdaj sicer razmišljam spet o nakupu avtomobila in ga bom najverjetneje izposojal prek aplikacije
Ja, Giro so res daleč najboljši za izposoje. Z Avant2Go sem imel toliko problemov, da sem že obupal in se vezal na javni prevoz. Zdaj sicer razmišljam spet o nakupu avtomobila in ga bom najverjetneje izposojal prek aplikacije
[/quote]
Joooj sploh ne omenjaj avant2go!! PREVEČKRAT sem imel probleme z njimi in NIKOLI ne grem nazaj. Naslednič, ko bom potreboval avto si bom naložil Giro in držim pesti, da ne bo ista zgodba. Ali dela na iphone telefonih??
Ne vem, kašne izkušnje so imeli drugi, ampak sam sem se tudi znašel v problemih pri 2go. Ni bilo grozno in nimam nič negativnega za povedati o njih, ampak nekaj časa sem imel težave z aplikacijo, support ekipa mi ni znala/hotela pomagati, kartico mi je zavračalo čeprav sem imel še celo plačo na njej, ipd.
Joooj sploh ne omenjaj avant2go!! PREVEČKRAT sem imel probleme z njimi in NIKOLI ne grem nazaj. Naslednič, ko bom potreboval avto si bom naložil Giro in držim pesti, da ne bo ista zgodba. Ali dela na iphone telefonih??
[/quote]
Jaz nimam nobenih izkušenj z avant 2 go ampak sem reden uporabnih giro aplikacije. Dela na iPhone-u, ja, imam 7 plus in še nisem imel nobenih težav
Kot nekdo, ki se vsak dan vozi z javnim prevozom zaradi financ in želje po varovanju okolja mislim, da so car sharing storitve čudovite. Dobiš udobje in fleksibilnost brez potrebe po nekih dolgoročnih obveznostih. Tudi sama uporabljam kar Giro v Ljubljani in ga, po pravici povedano, priporočam vsem kolegom, ki imajo iste vrednote kot jaz. Včasih pa app izkoristimo tudi skupaj za kakšna potovanja po Sloveniji
Giro je zelo fina zadevca :). Prejšni teden sem imel avto na popravilu in nisem velik pristaš javenga prevoza… Sodelavec mi je priporočil GIRO CAR SHARING, ki mi je prejšni teden zelo olajšal življenje. Avti so čisti, uporabniki so prijazni pa še poceni je! Zdaj se že lahko vozim z svojo Hondo ;), ampak Giro je na meni pustil zelo pozitiven vtis 🙂