Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek carglass

carglass

Je že kdaj kdo pri njih menjal ali popravljal avtomobilska stekla? Na prednje steklo mi je priletel en kamenček (steklo je malce počeno, manj kot 1.5 cm premera). A oni to uredijo, če imaš zavarovana stekla pri Triglavu ali moram iti na zavarovalnico?

Vse sami uredijo. Smo pravkar menjali steklo. Smo zadovoljni.

Menda je to vprašanje za zavarovalnico. Cenilec mora to 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pogledat.

Ce ni zavarovanja, pride okol 100 eur in dobis 10 letno garancijo, za ostalo pa poklici tja in vprasaj.

Gledam njihovo spletno stran, kjer piše, da vse uredijo sami. Potem grem direkt tja, oni ocenijo in zavarovalnica Triglav plača (stekla imam zavarovana pri Triglavu). Pol mi ni treba hodit na Triglav?

Pokličeš tja se naročiš za termin oni med tem časom naročijo šipo za tvoj tip avta. Prideš na dan termina tja, oni poslikajo pošljejo na zavarovalnico. Zavarovalnica odobri ali zavrne ali moraš delno doplačat. Prej te pokličejo kakšen odgovor so dobili iz zavarovalnice.

Zakaj bi zavrnili, če imam stekla zavarovana?

Če imaš original steklo noter ne bo problem.

mi smo pred tednom dni tako naredili.pa smo meli ze 30cm poceno sipo, zima je se pospesila notranje pokanje.

izpolnete na internetu prijavnico.vroku pol ure poklicejo.ful so prijazni. narocijo te takoj nasl.dan ali v roku par dneh, traja pise da cca 4ur ker pozimi ne smejo dat avta takoj vn s toplo sipo ker lahko poci…

Kaj pride ok 100 € …..sipa ze ne ….. Nas bi stalo vse okrog 400 € ce ne bi meli kaska. Drgac pa je res….gor poklices in se vse zmenis. Zelo so prijazni.

Ko sem jih jaz dve ali tri leta nazaj klicala, sem povedala št.šasije in so takoj imeli vse podatke, kak avto imam in kako šipo potrebujem.
Ker pa je bil december, razpoka pa dolhg cca 15 cm, sem se odločila in avto zapeljala na zavarovalnico in z nalogom na pooblaščen servis, kjer so mi šipo zamenjali.
Na servisu so mi avto obdržali še prek vikenda na toplem v delavnici, Carglass bi mi zamenjal doma pred hišo.

…če imaš stekla zavarovana na Triglavu, pokliči na 080 3232, in boš preko tega vse uredil. Predno pokličeš imej pred sabo št.police.

New Report

Close