Čarman šport ali Katom?
Punce, vem, da že zgoraj teče ena debata, pa sem vseen kar novo odprla (saj takoooo redko kaj napišem, zato sem si vzela to pravico).
Tiste, ki poznate Čarman Šport in Katom, kakšna je primerjava? Cene? Kvaliteta?
Sama sem kar nekajkrat pri Katomu kupila sp. del trenirke, mi je bil všeč tisti, na zvon’c, brez vrvice, s črtami ob strani, malo bolj trpežno blago, pa malo višji pas. Tista mi je bila super. Te tanke z vrvico mi pa niso fajn. Vsakič sproti vrvico odvezvat in zavezvat, tanko blago, zato se mi že malo trgajo na riti, enkrat mi je celo vrvica not ušla ;-), skratka, sami problemi. Pa še tako je elastično, da se čist stegen prime in izgledam kot kaka donda (saj vem, hlače tu sploh niso edine, ki so krive ;-)).
A imajo tudi pri Čarmanu kake fajn hlače v temnih odtenkih, malo elastične, na zvonc? In cena za odrasle?
In bistveno, kje sploh je ta Čarman šport? Ne netu nimajo ničesar, le logo, iz tega pa nekako ne razberem, kam moram it.
Prosim, pomahajte, gre za nujen nakup, ker imam zadnje ‘Katomice’ že precej načete, drugih pa sploh nočem na rit dat (pa ne, da ne bi šle ;-)).
Še dobro, da nisem dala v naslov NUJNO, ne? Bi me ziher linčale.
Jaz kupujem včasih pri Čarmanu, včasih v Katomu. Moje mnenje je naslednje: material je kvalitetnejši v Katomu, cenovno so nekoliko dražji, malo me le moti, ker imajo že več let iste kroje in nič kaj ne spreminjajo. Čarmanov material je tudi OK, vendar manj kvaliteten, cenovno so ugodnejši, kroji pa precej bolj moderni. Sem bila včeraj pri njih, imajo ful luštne jopice s kapuco (otroške in odrasle), zraven si lahko kupiš hlače in nastane trenerka.
Imam fanta in dve dekleti. Za fanta hlače kupujem v glavnem v Katomu, za dekleti pa večkrat pri Čarmanu – običajno pogledam povsod, potem pa izberem tisto, kar mi je bolj všeč. Majice imajo povsod OK.
Vprašala si tudi, kje je Čarman. Svojo prodajalno imajo v inustrijski coni Trata (poleg trgovine Kroj). Če rabiš bolj podrobno navodilo sporoči, pa ti natančno opišem. Trgovini Katom in Čarman sta dovolj blizu skupaj, da si ogledaš obe (manj kot 5 min).
Odgovarjam Ajdi in Nataši:
Katom ima dve trgovini. Prva je na Godešiču. Ko greš iz Ljubljane proti Šk. Loki, se pelješ skozi Godešič (najprej na Jeprci zaviješ proti Šk. Loki, potem je vas Reteče in naslednja je že Godešič) in trgovina je ob glavni cesti na desni strani, tako da je ne moreš zgrešiti. Drugo trgovino (ob kateri je tudi šivalnica) najdeš za Jelovico na Trati (pelješ se še naprej po glavni cesti in preden prideš v Šk. Loko, zaviješ desno v naselje Trata, pelješ se naravnost do podjetja Jelovica, zaviješ neposredno za tovarno in se pelješ po cesti ob železniki, nato vidiš znak za Katom in zaviješ 2 krat desno).
Trgovina Čarman je prav tako na Trati in sicer ko zaviješ z glavne ceste na Trato, se pelješ mimo podjetja Odeja in nato kmalu zaviješ levo (glej tablo za Kroj, mislim, da je tam tudi tabla za trgovino čarman). Pelješ se naravnost in trgovina je na levi strani (v isti stavbi je tudi trgovina Kroj).
Upam, da nisem preveč zakomplicirala in da bosta našli. Veliko uspehov pri nakupu.