Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Carmen- vrazja zenska

Carmen- vrazja zenska

Carmen ves cas ponavlja, da ima dobre gene.  Ne razumem tega. Nevem , od kje ji to ?     Drugace pa postavna, za svoja leta.

ja ima dobre gene, samo njej bi bilo treba zamenjat celotno glavo z možgani in tiste plastične prsi. Pa bi se moški morda lepili nanjo in na njene arabske gene. Ker je bila predno se je pričela filat in popravljat naravno arabsko lepa, zdaj je pa žal iznakažena v obraz.

Mama je bila manekenka,  kot 17 letnica  v času grajenja svoje kariere je zanosila s Sirijcem:

https://govorise.metropolitan.si/traci/domaci-traci/ste-ze-videli-mamo-carmen-osovnikar-res-je-lepotica-in-pol/

Tole je pa Carmenina polsestra – sicer napumpkane ustice in zretuškana fotka, ampak vseeno:

https://njena.svet24.si/clanek/svet-slavnih/60c98d975ccd7/ta-eksoticna-lepotica-je-sestra-carmen-osovnikar

Mama si ni vec podobna.

Ta baba nikoli ni bila lepa. Niti pred operacijami. V faco je bila že prej podobna kobili. Ne razumem kako vam je taka spaka lahko všeč.

Odgovor na objavo uporabnika
Dej no dej, 17.10.2021 ob 13:55

Ta baba nikoli ni bila lepa. Niti pred operacijami. V faco je bila že prej podobna kobili. Ne razumem kako vam je taka spaka lahko všeč.

Heh… res je. Sem googlal zadnjic… se vidi na faci da dela z kamato…

Jaz tako groznega obraza, kot ga ima zdaj njena mami, nisem še videla. Zgleda kot da ima presajen obraz, brezizrazno, vseskupaj nabito nekam na sredino.

Karmen brez C pa mora najprej psiho poštimat.

Ikrra, 17.10.2021 ob 13:50

Mama si ni vec podobna.

ja, naravni silikon nared

dejno dej ti- taka je pač arabska lepota. Za arabske kraje je bila lepotica predno se je popravljala. Za naše pa pač eksotika. In to je verjetno tudi pri njej problem, da jo je tako psihilčno obremenilo, da se je šla popravljat – ker je bila tako stigmatizirana od Slovenceljnov, ker je bila drugačna po izgledu.

genska eksotika, 17.10.2021 ob 14:11

ja, naravni silikon nared

dejno dej ti- taka je pač arabska lepota. Za arabske kraje je bila lepotica predno se je popravljala. Za naše pa pač eksotika. In to je verjetno tudi pri njej problem, da jo je tako psihilčno obremenilo, da se je šla popravljat – ker je bila tako stigmatizirana od Slovenceljnov, ker je bila drugačna po izgledu.

namenjeno avtorici dej no dej... ni pravilno scitiralo.

njena mami, 17.10.2021 ob 14:11

Jaz tako groznega obraza, kot ga ima zdaj njena mami, nisem še videla. Zgleda kot da ima presajen obraz, brezizrazno, vseskupaj nabito nekam na sredino.

Karmen brez C pa mora najprej psiho poštimat.

naravni silikon ( maščoba, ženski hormoni, pa nobena fizična telesna aktivnost) z leti naredi svoje.

Njena mama je groteskna. Arabska lepotica? Z klukastim nosom in kravjimi očmi? Lepo prosim…

Jo lahko kdo nalima?

Meni je ona full grda.

kot mladenka je bila lepotica, zdaj pa nikjer ne vidim njene slike.

Za se jo ustrasit, ta Carmen. Najbolj grozen pa mi je njen glas. In zamašen nos nonstop.

Obup, v obraz je tako grda, da to ni res. Kot en transvestit izgleda.

Fbbjjj, 18.10.2021 ob 06:14

Za se jo ustrasit, ta Carmen. Najbolj grozen pa mi je njen glas. In zamašen nos nonstop.

neprehodnost nosnic je posledica slabe plastične operacije nosu- ko v takih primerih  kolapsira nosni pretin  zaradi preveč pobranega hrustanca in /ali kosti  v nosu pri oepraciji in to posdeno potem zoži dihalno pot skozi nosnice. Zato tak zvok ob govorjenju, skozi nos.

obe sta za v kanto, kako lahko ob takih ženskah kdo uporablja izraz lepotica???

Luanda, 17.10.2021 ob 13:15

Carmen ves cas ponavlja, da ima dobre gene.  Ne razumem tega. Nevem , od kje ji to ?     Drugace pa postavna, za svoja leta.

Postavna da je? Mogoče res, ampak v obraz je pa ni za gledat.

Ne vidim mame, 18.10.2021 ob 05:48

kot mladenka je bila lepotica, zdaj pa nikjer ne vidim njene slike.

mama Dragica in podjetje Karma, debate na MON o kreditih, ki jih ni:

Kredit za kreditno nesposobne

verjetno je prepisala premožnje na hčerko Carmen..

Mama uboga verjetno na tabletih, čisto zabuhla v glavo, stara 55 let OMG, še 80+ zgledajo bolje. O Karmen pa ni vredno zgubljati besed, postava grozna z unimi nitkami, ki ji visijo iz riti, obraz katastrofa, prsi Ajoj. S čim se ona ukvarja, sta skupaj z Ano spremljevalki za odrasle??

Sem malo preletela to serijo Vražje gospodinje in zdaj mi nekaj ni jasno….a se na Planetu delajo norca iz ljudi ali je vse reklama za neke nore storitve, kot npr. psihoterapevt za psa?Take oddaje bi bilo treba ukinit, ker poneumljajo ljudi, predvsem mlade, ki še vse verjamejo.

kje je slikca od mame zdaj, prosim?, 17.10.2021 ob 17:01

Jo lahko kdo nalima?

Iz oddaje na Planet Tv,  16. in 17.10.2021 :

https://eon.tv/player/343

New Report

Close