Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek čarobna kogelnikova mizica?

čarobna kogelnikova mizica?

Baje je nekje na Koroškem (Prevalje, Dravograd?) stara gospa, ki ima v lasti posebno mizico. Odgovarja na vprašanja in daje sporočilo za prihodnost (mizica namreč). Z dvigovanjem in padanjem odgovarja na taka vprašanja, ki so odgovorljiva z “da” ali “ne”. Gospa baje ne računa nič, lahko ji neseš nekaj hrane ali kaj za oblečt. Več informacij nisem mogla izvrtati, me pa zanima, če katera od vas ve, kako priti do te gospe oz. mizice? Hvala!

Miza se nahaja na kmetiji Kogelnik na Prevaljami.
Kolikor je meni znano ni v lasti stare gospe, ampak mlajše punce, ki ničesar ne računa je pa vesela kakšne čokolade ali kave.

Isabella*, lahko opišeš pot do tja? S Prevalj, recimo? Imaš kakšno kontaktno številko za naročanje?

Ko prideš v Prevalje, pred pokopališčem Barbara oz. za gostilno Brančurnik zaviješ levo v hrib, pa gledaš za tablo Kogelnik (domače ime kmetije) potem se pa samo do konca pelješ in prideš do te hiše.
Kontakta žal nimam, enkrat sem sicer kolesarila tam mimo, ampak se nisem upala do mize – me je strah, da bo kaj zoprnega povedala. 🙁

Hvala lepa, se bomo znašle babnice 🙂

Majkemi js nisn mogu vrjet ko mi je mizica odgovarjala…. pa sm prasu za prijatelja pa je pravilno odgovorila… strahh me je pa blo ko nikol se do zdej pa tut nikol vec negrem tja …
use pravilno odgovori pa ni nobena zajbancija to!…

Pol pa svizec zavije čokolado v ……….

vesolje je neskončno…parav tako človeška naivnost:))))

Tudi jaz sem že slišala za to mizo. in to po moje je nekaj resničnega. in je prav zanimivo …

No,glede te mizce..smo bli tam…trije.Ko smo not stopli in jo sprobali nc ni hotela natedit.Pol smo cakali dobrih 15min..pa nic.Poklicali smo gospo,staro ok. 40-45 let da nam pomaga in svetuje.vsi 4 smo imeli roke gor a sprva nic,cez 10min pa je zacela s prvim malim dvigom 2 nog.na vprasanje nekoga,ki je prisel zraven mene se je pa dvignila tako da nas je skor nazaj vrglo.Recem,da za prbl. 5ali malo vec cm.Ko sta tista gospa in kolega ki sta se sprva bla not zapustila to sobo in kadar sem takrat ostala v sobi sama z prijateljico,se je SPET ČUDEŽNO PRENEHALA dvigovati. Kljub temu smo obisk te mizice na Prevaljah zaključili z podarjenjem tej gospe 5€.

Mi smo tudi bili. Ko smo bili sami v sobi se ni nič zgodilo. Nato je prišla gospa in se je miza začela dvigovat (ne vem ali jo je gospa dvigovala ali se je sama). Skratka od zastavljenih vprašanj jih je tričetrt odgovorila narobe, …tako da zadev za prihodnost niti nismo spraševali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close