Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija čarovnica iz blaira

čarovnica iz blaira

živjo!

kakšen se vam je zdel film Blair witch? a mislte da je blo to res al sam dobra režija…

hvala

Ah, daj no, prosim te. Veliko od tega je napisano na netu. Blair which project. Film je postal kulten ravno zaradi zelo nizkega proračuna in odlične režije, nastala pa je dobra grozljivka. čeprav, meni je žal, da sem vedela, da gre za igrani film. Me zanima, kako bi ga gledala, če tega ne bi vedela. Drugače mi je pa ostal v spominu, kot ena najbolj groznih grozljivk film imenovan Hiša strahov. In to tista ta stara verzije. Namreč koncept je isti, kot pri Blair which…tistega, kar ne vidiš te je najbolj strah. In prav tega je bilo obilo v tem filmu Hiša strahov. Nič krvi, ničesar, samo domišljija je delala sto na uro.

Meni pa se je Blair witch zdel čisto brez veze. Čisto nič grozen. Pa kar slabo mi je bilo od neprestanega tresenja kamere. Le čemu tak pomp? Na najboljšo grozljivko še čakam.

Men je bil ta film ful bedn! res sm mislna d bo kj groznga not pa se nism niti enkat ustrasla!sm skor zaspala k sm ga gledala.c je blo to res? ke pa! to so te nalagal…

New Report

Close