čarovnice mečejo uroke
znanci iz LJ pravijo, da je tam prepolno juge, ki se ukvarja s črno magijo. Mnogi so besni, ker morajo delat 42, 43 let najnižja dela, ne morejo v penzijo pred 60-im letom.
pa mečejo uroke na vlado, državo… a je naključje, da je Golob na berglah in SLO poplavljena?
baje so te vračarice kar močne, pa me začenja vse to presenečat, tile dogodki, ker sem mislila, da je to larifari
Kaj pa če je kaj na tem, 02.09.2023 ob 16:06
Sliši se noro, ampak to sem slišala tudi sama in to od človeka, ki je kar prizemljen in do zdaj na nedokazljive zadeve ni dal prav veliko. Pa to ni zraslo na njegovem zelniku, ampak so se pogovarjali v nekem uradu.
ja, jaz tud mislim, da je res. Ker kar se dogaja zadnje cajte z SLO…. naj postanejo politiki pošteni in dajo zgarani čistilki, negovalki, pomivalki, gradbincu penzijo po poštenih odsluženih 40-ih letih dela….
drugač takole piše o magiji in ja, bosanke so baje dobre v tem.
Ali črna magija sploh obstaja?
Seveda. Črne magije se najpogosteje lotevajo ženske iz področja Bosne, predvsem muslimanke, ki za drobiž izvedejo ritual, s katerim zmanipulirajo energijo ter jo usmerijo v željeni cilj. Uspešnost rituala je odvisna od kvalitete izvedbe in od ženske, ki ritual naredi.
Kdo je najuspešnejši pri magijskih ritualih?
Iz izkušenj, ki jih imam, vam lahko povem, da so najmočnejši magijski ritualisti šamani, na enakem nivoju so tudi rabini (izraelski duhovniki), ki s pomočjo Kabale počnejo neverjetne stvari. Z gotovostjo trdim, da je črna magija, ki izvira iz Bosne, mačji kašelj proti magiji, ki jo izvajajo šamani ali rabini.
Ali črna magija res škodi tako kot pravijo drugi?
Uspešnost rituala črne magije je odvisna od kvalitete izvedbe in od sposobnosti ženske, ki ritual dela. Največkrat je odstotek uspelih ritualov črne magije zelo visok.
Kako lahko veste, če je nekdo nad vami dal narediti urok?
Naj vam povem, da se dandanes rituali črne magije delajo vsepovprek. Vsi mislijo, da lahko s tem oslabijo svoje naspotnike, svoje sovražnike, svoje tašče, neveste,….; Vendar pa vas ne bi rad prestrašil. Tega spet ni toliko. Ljudje prepogosto napačno razmišljajo, da je vzrok njihovih težav črna magija. Na deset ljudi, ki ima težave, je morda eden, ki jih ima zaradi delovanja črne magije.
Kaj lahko naredite?
Najprej preverite, če imate težave res zaradi črne magije. O temu bom napisal v nadaljevanju.
Predvsem se izogibajte ljudi, vedeževalk in vedeževalcev, ki vam pod pretvezo, da vedežujejo, napovedujejo prihodnost, poleg tega z reklamami ponujajo odpravljanje črne magije. Še posebej se izogibajte tistih vedeževalk, ki vam med pogovorom navržejo, da je najverjetnejši vzrok vaših težav črna magija in da imajo one recept za odpravo le te.
Pomagajte si najprej sami. Prebrskajte po forumih, ki govorijo o tej tematiki, preberite vse, vendar vsega ne verjamite. Razmišljajte s trezno glavo in nikakor ne rinite z glavo skozi zid. Črna magija je res magijska zadeva, kljub temu pa še vedno deluje na podlagi določenih naravnih zakonov. Zelo priporočljivo je, da protiurok naredite sami. Na internetu je kar nekaj zelo kredibilnih informacij in navodil v te namene.
Obiščite muslimanskega duhovnika. Priporočam, da ne izbirate med tistimi, ki se nahajajo v Sloveniji ampak da se odpravite v srce balkanskega muslimanskega sveta….v Bosno. To je eden izmed najboljših načinov za odpravo črne magije, seveda če je res nekdo nad vami naredil obred črne magije.
V Ljubljani in v Medvodah je veliko magije. Menda tudi vlaške, ki je najmočnejša. Se mi zdi verjetno. Ker je bilo tako močno, je čisto možno, da jih je več stopilo skupaj. Če je tako, bi bilo prav, da bi v vladi ali kakšnem drugem državnem organu to raziskali in probali ukrepati. Navsezadnje ima tudi cerkev svoje eksorciste.
Vem, 02.09.2023 ob 16:27
Vem. Meni je jasno. Drugim bo kmalu ali nikoli
Povej kaj več če veš in če lahko. Ali nas čaka še kaj hudega? Se kot posamezniki lahko zaščitimo pred takimi skupinskim uroki? Meni je tudi čudno, da gre Golobu vse narobe. Prej je bil tatamata, bogat, uspešen, deloval je suvereno in samozavestno. Zdaj je ves shujša ni poklapan, ločen, z Urško Klakočar sta menda v zelo hladnih odnosih, o njegovi ženski niti ne bi, ukvarjati se mora s krožnimi zadevami, zdravstveni minister ga je zapustil, nič mu ne gre zares od rok.
Egzorcist, 02.09.2023 ob 22:49
Obstaja zlo. Iz lastnih izkušenj povem. In edini način za znebiti se ga, je vera v Boga in dober egzorcist. Ko bi vedeli kaj vse obstaja, ne bi spali. Se še borim z demoni.
Tema mi je bila zabavna, toliko pricevanj mnogih, da to res obstaja, pa ni vec zabavnih. Poves lahko kaj vec?
Justina219, 03.09.2023 ob 07:22
Tema mi je bila zabavna, toliko pricevanj mnogih, da to res obstaja, pa ni vec zabavnih. Poves lahko kaj vec?
Res je. to je stalna vojna. Balkan je pa itak greznica. Sedaj bi rada že vsako opica bila ta glavna. Vse kar znajo, znajo uničevat, ustvarit pa čisto nič. Greznica najhujše vrste, tako in tako. Tko kot je država greznica, je vse ostalo greznica, ker so ljudje greznica.
V Turčiji so že našli devolucijo, očitno gre cel svet po tej poti, da se dobesedno vračamo med opice, hoja po štirih in skrčeni možgani. Očitno je to prihodnost človeških opic, k drugega ne znajo kot uničevati in se združevat v trope, z namenom uničevanja. Kaj več od devolucije pa res pol ne moreš pričakovati. Vse kar imajo, imajo tako da ukradejo.
Daleč od zabavnega. Največ vedo egzorcisti, ki se s tem ukvarjajo. Žal sem morala tudi jaz do enega, ko so se začele takšne hude zdravstvene težave, da sem skor umrla. Ni pa še konec, leta se že borim, gre na boljse. Je pa to posledica karme o kateri tako rado govorite. Verjamem, da ima veliko ljudi neke težave za katere jim zdravniki ne znajo pomagat. Sam egzorcisti tega ne dajejo na velik zvon. O tem se ne govori. Pa bi se mogoče moralo. Kot obstaja dobro, obstaja tudi zlo. Sej ste gledala kakšno grozljivko. No, skoraj neki takega. Ne vidiš in ne lebdiš po luftu, ni pa luštno.
Verjamem v to, kar ljudje govorijo v hipnozi o preteklih življenjih. Namreč, če lahko pod hipnozo pove vse o sedanjosti, ni kej, da so tudi pretekla življenja resnična. Samo iddiot jih bo zanikal.
In potem sedaj berem o zgodbah izvlečenih pod hipnozo o prejšnjih življenjih, kako so posiljevali in klali v preteklosti in pobijali, ker a veste, nihče ne gre s tega planeta s fizičnim telesom.
Ja, ja, pa tole o črni magiji sem ravno prebrala pred kratkim od ene ženske. Sicer je pokojna, bila je pa zdravilka. Je rekla, da je sledila uroku kar 10 generacij nazaj! Tko da je nekaj tudi res na tem. Pa da so tudi njej hoteli to narediti, pa je preprečila. Pa rekla je, da si je sama priklacala skrajno negativno entiteto v življenje. Mrtvega, ki ji je v resnici prišel le pomagat, ker je klicala na pomoč. Ona je pa obupavala. Zdravilec, ki ga je videl ji je rekel, da ima srečo, da je prišla do njega in ne do psihiatra, ker bi jo dal pod ključ. Z eno drugo zdravilko, sta potem tega duha “osvobodili”, energetko in tako je bila ozdravljena. Črna magija je pa spet nekaj drugega. Nekako se naseli v energetsko telo osebe oziroma oseb. Namreč najprej je energija, potem je šele fizična oblika.
Skratka kdor je pameten, se s tem ne bo igral, ker se mu bo slej ko prej vrnilo, ker se vsi ti uroki dajo izslediti za nazaj, vse do prvega pošiljatelja, pa če je 10 generacij nazaj! In na neki točki bo treba plačati ceno.