čarovnice mečejo uroke
Pa Joe Dispanza je govoril na svojem predavanju o tem, da ko so bili ljudje pri njem in meditirali – zapomnila sem si, ker so omenili Balkan. Rekel je, da je ravno na Balkanu največ duš ujetih in trpečih, ker jih je potem ena, ki je to videla, skratka hotela jim je pomagati. Zablodelih duš.
Sama se pa spomnim, ko smo šli čez tisto vojno krajino iz avtom, med Bosno in Hrvaško. Tisto je pekel na zemlji, če si energetko občutljiv. Klavnica človeštva, energije tako grozne, da ni za govorit. ČISTO ZLO. Tale islam tam je ustvaril pekel na zemlji s svojim zlom. Tam so bile namreč največje bitke in to je v zraku. DOBESEDNO.
Nor moraš biti, da se napajaš iz zla in ga delaš. Norost.
Ženska, ki je energetsko sledila uroku 10 generacij nazaj je takole zapisala: “Uroki in prekletska so lahko zelo nevarni. So celo nevarnejši, če kulture zanikajo njihov obstoj, saj lahko povzročijo vse vrste bolezni, fizično bolečino, strah, čudna vedenja in celo smrt, ne da bi kdo odkril vzrok.
Črna magija je organiziran sistem, ki uporablja podatke energijske zavest, da bi škodil ali nadzoroval druge z izkoriščanjem njihovih slabosti in pomanjkljivega razumevanja tega pojava. ”
Zdravilkina stranka z obsedenostjo: “V to stranko je vdrl drug posameznik in prevzel nadzor nad njo. Skozi kronsko čakro. Zaščitni zaslon je izginil. Velike debel trdne črne lovke ali korenine so se vile navzdol v njeno kronsko čakro. Lovke so se spuščale navzdol, vse do njene tretje čakre navzdol. Ne glede na to, kaj sem storila, mi jih ni uspelo odstraniti. Bile so zelo močno nameščene in učvrščene z meni neznano silo.
To ji je naredil nek budistični mehih s katerim se je poročila. Potem je ugotovila, da je bil črni mag in ne menih. Črno magijo je uporabljal, da ji je črpal energijo. Vsi mislijo, da je nora. Njene besede so bile :”Odstranite ga, Ne prenesem ga, meša se mi.””
Zdravilka tega ni znala, zato jo je poslala k eksorcizmu in resničnemu tibetanskemu menihu.
Še ene zgodba: Ženska obišče zdravilko, ker se ji zdi, da počasi umira. Zdravje ji je 2 leti počasi pešalo. Ni vedela zakaj. Nihče ni znal postaviti diagnoze. Zdravilka je ugotovila, da je povezena z domorodko s Karibov in da ji to sesa energijo. Vir te povezave pa je bil vrač. Od njega preko domorodke do osebe. Zdravilka je zdravila z brezpogojno ljubeznijo in prišla energetsko vse do vrača.
Po tem si je oseba naglo opomogla. Ob enem izmed obiskov ji je oseba povedala, da je bila na Jamajki, kjer se je poročen človek spečal z njo in ji obljubil, da se bosta poročila. Njegova žena je izvedela in šla nad njo z nožem, vendar so drugi preprečili napad. Oseba pa je takrat takoj odšla iz Jamajke. Otočanka je najela vrača, da bi ubil osebo z negativno nadnaravno energijo, da se ne bi mogla vrniti na Jamajko in odpeljati Jeremija proč od nje.
Pa afriško prekletsko devet generacij pozneje…!
Zartrose, 03.09.2023 ob 14:00
Nic novega, tud na monu ste nasedli marsikateri prevarantki/prevarantu razumljivo jim tud v reali.. vse to je urok ko se vam predstavljajo lazno kot pa v resnici so. Zato je prej kot to pomembnejse, da pridete do odgovora zakaj vas laz tako premami.. resnica je proti urok 😉
Ni čisto tako. Psihiater, ki je zdravil s hipnozo tako, da je iskal vzorce iz preteklosti in jih razreševal, je bil nemočen, dokler oseba sama ni začela govoriti o preteklih življenjih. Namreč tudi sam ni verjel v pretekla življenja. Mislim da je dr. Brian Weiss. Namreč strah pred davljenjem je prinesla od tam, pa še polno drugih strahov je prinesla iz preteklih življenj. Celo knjigo napiše o tem.
Sicer je težko verjeti, ampak nekaj je na tem. Najslabše je, če nasedeš bumbarjem in idiotom, ki te hočejo zmanipulirati. Ki hočejo nekaj biti, ki hočejo biti nekaj, pa niso, ampak radi bi pa bili.
Najslabše je tako kot povsod, nasesti skemerjem. Vsi vemo, da so z bitkoinom nekateri prišli do milijonov in bogastva, vsi pa tudi vemo, da jih je še več nasedlo prevarantom in da so zaradi tega vse izgubili. V duhovnosti je pa zelo podobno.
Pa še ena zgodba od zdravilke, ko smo ravno pri čarovnicah.
“Ena stranka je imela kronične težave z vratom. Popkovina je bila zavita okrog njenega vratu ob njenem rojstvu. Kot otrok je splezala na kip leva pred muzejem v Čikagu. Njen starejši brat jo je porinil dol in z glavo je udarila v beton. Pozneje se je med vožnjo udarila v vetrobransko steklo, ko je voznik avta pred njimi na hitro zaviral. Posledica je bila še ena poškodba vratu, ki je postala kronična. Vsakokrat je dodala nekaj napetosti, kot na primer dvigovanje nečesa, kar je bila malce pretežko. Njen vrat se je zaskočil in povzročil kronično bolečino.
Ko se je ukvarjala z njenim preteklim življenjem, povezanim z njenim zdajšnjim stanjem, se je spomnila, da so jo sežgali na grmadi z vrvjo, zvezano okrog vratu. Vlekla je vrv, da bi pobegnila, vendar ji ni uspelo. Vsakokrat, ko je potegnila za vrv, se je še bolj zategnila. “
soft, 02.09.2023 ob 10:19
Če bi te čarovnice dejansko znale čarati, bi najprej sebi priskrbele par mio za brezskrbno življenje, ne pa da morajo od vas kasirati..
Eh ne. Ene so take, da nič ne kasirajo, samo rade vidijo, da ljudje trpijo pa je to za njih plačilo. Sam bi rekla kontra ne na vlado, ampak vlada na državljane. Ali pa kar tako x človek na x človeka.
Vaše iz juga uvožene čarovnice lahko mečejo uroke samo v tiste, ki v njih verjamete. Pri ostalih so nemočne.
Naša umetnost metanja urokov je bistveno močnejša, to pa zato, ker jih nikoli ne mečemo s slabimi nameni in nikoli v dobre ljudi. Učite se od pravih, preskišite zle!
Manitu, hvala ti za mojo moč in znanje.
Govoril sem. Howgh
”
Ali črna magija sploh obstaja?
Seveda. Črne magije se najpogosteje lotevajo ženske iz področja Bosne, predvsem muslimanke, ki za drobiž izvedejo ritual, s katerim zmanipulirajo energijo ter jo usmerijo v željeni cilj. Uspešnost rituala je odvisna od kvalitete izvedbe in od ženske, ki ritual naredi.
”
Jaz ravnokar vidim, da nekdo izvaja nekaj takega. A kdo lahko mal pogleda. Zgleda kar hudo. Seveda tisti, ki vidite več. Samo zakaj te dni? A je kaj takega?
a lahko kdo pogleda, 02.04.2024 ob 14:42
”
Ali črna magija sploh obstaja?
Seveda. Črne magije se najpogosteje lotevajo ženske iz področja Bosne, predvsem muslimanke, ki za drobiž izvedejo ritual, s katerim zmanipulirajo energijo ter jo usmerijo v željeni cilj. Uspešnost rituala je odvisna od kvalitete izvedbe in od ženske, ki ritual naredi.
”
Jaz ravnokar vidim, da nekdo izvaja nekaj takega. A kdo lahko mal pogleda. Zgleda kar hudo. Seveda tisti, ki vidite več. Samo zakaj te dni? A je kaj takega?
Vau! Kaj pa se dogaja? Daj, povej, kaj vidiš!!!
poznavalec533, 02.09.2023 ob 09:15
znanci iz LJ pravijo, da je tam prepolno juge, ki se ukvarja s črno magijo. Mnogi so besni, ker morajo delat 42, 43 let najnižja dela, ne morejo v penzijo pred 60-im letom.
pa mečejo uroke na vlado, državo… a je naključje, da je Golob na berglah in SLO poplavljena?
baje so te vračarice kar močne, pa me začenja vse to presenečat, tile dogodki, ker sem mislila, da je to larifari
znanci mi pravijo, da res vsi ti srbi, muslimani, da se ukvarjajo s črno magijo. Mečejo kosti, razne predmete itd. a je to larifari, a kdo ve