Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cartajmo se…

Cartajmo se…

Pri nas pada dež…in meni takrat rojijo po glavi same lepe reči…no pa saj mi itak vedno…se cvetni prah še ni polegel…in tam doli…morje…vročina..in gola telesa…delajo svoje;))…zatorej…ko pada dež…se jaz rada cartam…in poslusam glasbo ki paše in zadane…naj tudi vam…uživajmo…

SAMO TIJ
Vlado Kreslin

Ti, sam’ ti, postimaš lohk ta svet
ti, sam’ ti, pržges mi sonce spet.
Ti, sam’ ti, nobedn drug
zmešaš me lahk tko zlo
in zafilaš me z lubeznijo

Samo tij me lejko spremeniš
samo tij me lejko gor zbidijš.
Gda se tekneš me z rokouf
čujtin, zacumprala si me,
šče f senjaj, prava si
tij, samo tij!

Ti sam’ ti,
me lahka spremeniš
super si, usodna se mi zdiš.
Kadar primeš me,
poštekam te, začarala si me,
in pol sajnam te,
ti, sam’ , ti!

Samo tij, lejko poboukšaš svejt,
samo tij, lejko vižgeš posvjet
samo tij, pa nišče več
zmejšaš mi glavou,
pa napuniš mi srce z lubeznijof

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

To je pa pesem,ki me res zadene!
Se pozna,da smo rabli tvojo roko tuki Sonči!
In upam,da jo ne boš spet podurhala prehitro!
😉
Sp

Tukaj sem ene 7…dni…uzivaj…drži me…hihihihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Drži me? za kaj?Jaz tu po teh forumih sam še proste joške pa češplje(ta je od Saškota od zgoraj!) peecam!
Srce bije pa za eno vodno žival!
😉
Sp

uh.. kul Kreslin s kul komadom :)))

živjo obema :))))

Uuuu, grem to pesem vrtet…. Za cartanje: ja, bitte! (sem ravno prav utrujena, da mi ne gre nič drugega po glavi). Samo ne do petka, ker mojega dragega spet ni :(((.

Kaj pa tista: What a differecne a day makes… Uh, zvočnike na glas!

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Glede zvočnikov……..ni problema!Ti sam do daske…….tko imam jaz svojo sosesko navajeno in počasi jih bom naučil bit rockerje oz.metalce!
Spočetka so se še kje še slišali kaki Avseniki….zdaj pa bolj na hard……..v radiusu 100 m!
Cmoka
Sp

kaj pa poslušaš?

Oj Nanči!
Lepo je slišat moje skrite simpatije iz BK!
Poslušam?
Hard rock…in predvsem roc iz let 1970 do 1985.Takrat se je pisala rock zgodovina!
cmoka!
Sp

Meni so všeč The Cure , najbolj album(sicer ne vem imena ) iz 1979. (Killing an arab, 10.15 Saturday night…. )

Uf..zdaj si mi pa gate slekla!
The Cure ne poznam oz.niso v mojih favoritih.
Van Halen,AC/DC,Police,Pink Floyd,etc.. ja ti so pa moji!
🙂
Sp

imaš dober okus.

kaj pa Slovenci?

Rockerji: Pomaranča(jih ni več),Pankrti(nemara enako),Mlakar,Predin,Kreslin……………..pa ne ljubi se mi brskat po možganskem tredm disku…v glavnem,kar je starejše od leta 1995!
Cmoka Nanči!Kako bi bil zdaj pri vas….enega zelo dobrega prijatelja sem imel tam dol!
Sp

včeraj je bil kreslin v črnomlju na jurjevanju. sem bila tam. je zakon.

Ufa!Kaj sem zamudil!sam,kaj ko je vaš prelepi kraj tako daleč! :-((((((
Nanči….nekoč,nekega dne pa se vidimo,kajne?
🙂
Sp

od kod pa si? nekje blizu soče….to vem…kaj več pa ne

Naj ponovim,kar vsi tu že vedo: Kurja rit od SLO!
Zdaj pa tuhtaj,hihihihi….
😉
Sp

hihihi?????? čudne asociacije dobivam….

SLO ima obliko kure…ti si nekje pri tacah…..jaz pa v njeni riti…tako in drugače!
;-))))))))))))
Sp

saj razumem. samo ta hihihi mi ni bil jasen…ali ne znaš to naredit po moško?

Napaka v programu…..najbrž me je naenkrat postalo sram………..čeprav tega občutka skoraj ne poznam več;-)
Sorči!
Sp

New Report

Close