Cartam…mojo kletko!
Je spet cas, da vas malo pobožam, poljubim…da vas z svojo dušo napolnim…da vam popam višek moje energijo…no da vas cartam.
Vas prebujam…je cajt…da se telo predrami…in Oliver zna poskrbeti zato, da se metuljcki delajo po telesu…no da ti je lepo…ko pomisliš…ja..to je to!
rada vas imam, pogrešam vas, ko me ni tukaj..ampak tako je življenje…delati je potrebno na temu, da nam je vedno lepo…neglede kje smo..kaj delamo…saj živimo le eno življenje in naj bo to izživeto do konca…imejmo se radi…najprej sebe…nato ostale…dajmo si duska…cartajmo se…saj si zasluzimo …da se imamo lepo..da nam pase in zadane. Dobro jutro…lepo nezno…romantično naj bo..pa na nasmeh ne pozabimo…res cudezno deluje…ma tako moc vcasih..da razoroži še tako grdobo…moja-moja kletka!
Zlatni konci litnje zore
Dosli su u njene dvore
Da bi moju jubav budili.
Svitlo nek’ joj jubi lice
Lipo ka’ u Cesarice
Kad je ja ne mogu jubiti.
Zlatna mriza njenog tila
Dusu mi je uvatila
Da je baci nazad u more.
Svake noci prije zore
Dolazim u njene dvore
Bile dvore moje pokore.
Cilega zivota ja sam tija samo nju
Da do njenog srca naden put
Cilega zivota moje tilo je bez nje
Ka’ cvice bez vode.
Zlatna mriza njenog tila
Dusu mi je uvatila
Da je baci nazad u more.
Svake noci prije zore
Dolazim u njene dvore
Bile dvore moje pokore.
Pokorno javljam…da sem popila..ampak ne slane vode..ampak vse kaj drugega…ma je ostalo se dovolj za vse…aha…vsi bomo uzivali…tam nekje…Žvercika moja..moja…cmoka na licka…za lep dan tudi tebi!
Nehaj…ker je dol res hudo..bemti..res da so leni za delo…ampak znajo pa pecat…da se ti svet zavrti…s tistimi telesi…glasbo..vinom..ribo..modrimi ocmi..jao meni…se dobro da sem mal tu in mal tam…da se ohladim;))