Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cartam…mojo kletko!

Cartam…mojo kletko!

Je spet cas, da vas malo pobožam, poljubim…da vas z svojo dušo napolnim…da vam popam višek moje energijo…no da vas cartam.

Vas prebujam…je cajt…da se telo predrami…in Oliver zna poskrbeti zato, da se metuljcki delajo po telesu…no da ti je lepo…ko pomisliš…ja..to je to!
rada vas imam, pogrešam vas, ko me ni tukaj..ampak tako je življenje…delati je potrebno na temu, da nam je vedno lepo…neglede kje smo..kaj delamo…saj živimo le eno življenje in naj bo to izživeto do konca…imejmo se radi…najprej sebe…nato ostale…dajmo si duska…cartajmo se…saj si zasluzimo …da se imamo lepo..da nam pase in zadane. Dobro jutro…lepo nezno…romantično naj bo..pa na nasmeh ne pozabimo…res cudezno deluje…ma tako moc vcasih..da razoroži še tako grdobo…moja-moja kletka!

Zlatni konci litnje zore
Dosli su u njene dvore
Da bi moju jubav budili.

Svitlo nek’ joj jubi lice
Lipo ka’ u Cesarice
Kad je ja ne mogu jubiti.

Zlatna mriza njenog tila
Dusu mi je uvatila
Da je baci nazad u more.

Svake noci prije zore
Dolazim u njene dvore
Bile dvore moje pokore.

Cilega zivota ja sam tija samo nju
Da do njenog srca naden put
Cilega zivota moje tilo je bez nje
Ka’ cvice bez vode.

Zlatna mriza njenog tila
Dusu mi je uvatila
Da je baci nazad u more.

Svake noci prije zore
Dolazim u njene dvore
Bile dvore moje pokore.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Enega velikega CMOOOOOOOOOOOOOOOKA za mojo žabi!
🙂

…. eee, upam, da nisi popila vse morske vode, da je je še za nas kaj ostalo…:-)))

Cmoka na lička.

Zate vrabc je zrak…ne pa voda!
;-))

Jasno?!
Vrabčki tudi nucajo vodo…… če drugega ne, da druge špricajo!
:-))

Jutro, Sp, vidim, da ste prebili še en ledek, kaj?! Luštno!

Pokorno javljam…da sem popila..ampak ne slane vode..ampak vse kaj drugega…ma je ostalo se dovolj za vse…aha…vsi bomo uzivali…tam nekje…Žvercika moja..moja…cmoka na licka…za lep dan tudi tebi!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ledek?Popil sem led…to ja,drugače pa ni bilo kaj za prebijat,ker smo na tem forumu zbrani res SUPER ljudje.To lahko zdaj,ko vas osebno poznam že dve tretjini z gotovostjo trdim!
Se že veselim naslednjega srečanja,ker je vsako bolj zabavno od prejšnjega! :-))))

saj, Sonči moja, tudi jaz brojim sitno…. še malo, še malo….. kaj pa vem, morda pa ne pridem nazaj, a?! Upecam kakega fejstnega Dalmatinca, pa bo. Pol boste pa drugi k meni hodili….:-))))))))

Ti si fuknjena……………cmoka…

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

kdo pa je še ena tretjina?! Samo Razo, meni se zdi….:-))) Madona, a je res tako širok?! :-))))

Si spet poljubljal lasje,haha…

Ti tud’!

Hvala za lepo jutro! :-))))

Lepo je,da sva fuknjena oba…to imam na tebi najraje…zato se imava tako rada;))poljub…tak moj…saj ga poznas…se smejim…ti bom dala fuknjeno…bemti!

Ker razota ni bilo…pač nisem nag skočil v Sočo!
😉

Nehaj…ker je dol res hudo..bemti..res da so leni za delo…ampak znajo pa pecat…da se ti svet zavrti…s tistimi telesi…glasbo..vinom..ribo..modrimi ocmi..jao meni…se dobro da sem mal tu in mal tam…da se ohladim;))

Čaki, za kaj takega bi se ga pa splačalo malo bolj nagovarjati, kaj pa veš, morda bi bilo kaj uspeha, če bi se vse forumovke obesile nanj?! Zastonj striptiz in pa črvček, ki ga potegne v podvozje…..:-)))))))))))

Ne!Tokrat pa nisem bil tolko neroden!Bodo že potrdile!
:-))))

Žverčika…saj ves..to je bilo misljeno ljubkovalno..po najino..midva veva kaj pomeni ta beseda…aha;))!

Lepo…da si bil gentleman;))!

Vrabci in galebi se ne križajo med sabo!
😉

Hihihihi…..bolj Srbin…;-)

pa saj sem tudi jaz hotela biti nežna….:-))) Po vajino!
:-))))))

Ah jebite se vsi trije!!!!!!

Je bilo zadost nežno?
😉

Haha..okej pa uno no…sam da je blo tapravo;))!

Ja daj še in še!

New Report

Close