Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Cartier trinity prstan -cena

Cartier trinity prstan -cena

Ali mogoče katera ve ali se ga dobi pri nas oz. kakšna je cena modela trinity ring small brez diamantov?

Jaz sem se zanimala za ceno. Ženski pride od 950€ naprej vključno z DDV, najbližja trgovina, kjer jih imajo je pa na Dunaju. Midva sva jih dala na koncu delati pri nas in sta naju za oba prišla 550€.

Zdravo,

Ninocka, bi bila toliko prijazna, pa mi povedala, kje sta jih naročila? Ima tvoj soprog tudi trojnega ali enojnega? Midva sva se tudi zanje zagrela pa ne vem kam naj se obrneva :).
Hvala za kakršnokoli info.

Lep dan,

Mayabbi

Tukaj imaš slikice najinih prstanov:
http://www.mojalbum.com/yani/poroka/foto/13978168

Naročila sva jih pa pri Zlatarstvu Trtnik, najin zlatar sedaj dela v poslovalnici na Dolenjki. Midva sva z njimi res zadovoljna, najbolj nama je pa všeč, da sta drugačna in jih nimajo ravno vsi.

O prelepa sta! Hvala za to slikco in informacijo.
Niso pa ti prepleteni, kajne? Ali pa so tako slikani? Midva si zelo želiva tistih, ki se prepletejo.
Še enkrat hvala.

Ne najini niso prepleteni (vem pa katere misliš). Nama je ta model, ki je vama všeč, najin zlatar priporočal (je imel tudi vzorec), samo je bil meni najin model lepši. Tisti so se mi zdeli preobilni, sploh ker nimam ravno dolgih prstov.

New Report

Close