Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Čas je za izpoved.

Čas je za izpoved.

Katera je tista vaša najbolj kurbirska plat, izkušnja ali še ne doživeta fantazija??! To je tista plat, ki si jo niti partnerju niste upali izdati, ali pa se celo bojite, da zanjo izve.

Med seksom z sodelavcem poklicala moža v službo in ga vprašala kaj bi jedel za kosilo, da vem kaj kupiti v trgovini :):):)

Pridna, tako se to dela! Najbrž si mu domov prinesla polnjeno papriko :))

Odgovor na objavo uporabnika
dominus, 01.09.2024 ob 09:53

Katera je tista vaša najbolj kurbirska plat, izkušnja ali še ne doživeta fantazija??! To je tista plat, ki si jo niti partnerju niste upali izdati, ali pa se celo bojite, da zanjo izve.

No, da slišimo tvojo, dominus. Čakamo ……..

Nisem obiskoval samo babice v DSO. 😉

Kapljica437..V spolnosti sem bil vedno radoveden in drzen. Metoda ” lezi i jebi” ni bila nikoli po mojem okusu. Zato lahko danes preštejem kar nekaj fukov, ki so zapustili okvirje vsakdanjosti.
1. takratna punca mi ga je vlekla na sprednjem sedežu v avtomobilu, na zadnjem sedežu pa jo je njena sestra snemala z telefonom .
2. nedolžen pozdrav na Viberju je pripeljal do večmesečnega natepavanja sodelovke med njeno nosečnostjo.
3. starejša sodelavka je bila tako navdušena nad menoj, da me je hotela predstaviti svoji hčerki, kar je tudi storila. Ko sva se začela srečevat, mi je njena mama začela pošiljat zgečkljive sms, kasneje pa mms z njenimi golimi fotografijami.

Za zdaj sem ti na kratko opisal tri primere. Preden nadaljujem, počakam še na tvojo izpoved 😉

New Report

Close