Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čas krofov

Čas krofov

Pašejo ob čaju.

IMG 20250210 170104

Jem le tiste,ki so brez polnila. Teh lahko pojem res veliko.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6579, 10.02.2025 ob 18:13

Jem le tiste,ki so brez polnila. Teh lahko pojem res veliko.

Ah joj, to je pa dougočasno, da je prazno..🤷 more bit kaj, da curi ven. Nadev je bistvo krofa😁

Kot moje dete… za nas naredim krofe, ona pa zase iz istega testa nareže oblike in so zelo ekstravagantni flancati 😂.

Zaradi zdravstvenih tezav..   Vi pa le uzivajte. Jaz jih zal ne smem😭

V testu za krofe so ravno tako vmešani posušeni zdrobljeni črvi. Da si ne boste kaj preveč domišljali.

aha319, 10.02.2025 ob 18:24

V testu za krofe so ravno tako vmešani posušeni zdrobljeni črvi. Da si ne boste kaj preveč domišljali.

Črvi fajn  hrustajo. A žabo si že probal?

Jaz jih ne smem, 10.02.2025 ob 18:22

Zaradi zdravstvenih tezav..   Vi pa le uzivajte. Jaz jih zal ne smem😭

🙏 Mi je žal, da jih ne smeš.. sam ok saj so čist nepotrebn izdelek za naše brbončnice.

Krof brez marmelade?!?!???

To je tko kot sex s kondomom! 😂

OK, hecam se, ampak krof z dobro marmelado IN DA JE VROC, ojoj, ojoj, mmmmmm

Prosim, kje v Siski jih imajo?

jaz jih obožujem vse vrste 🫡

jogurtove miške sestre Vandeline prekašajo vsak krof 🐭

Krof mi je brezvezna sladkarija. Mastna moka z malo marmelade. Pa še tisti cukr gor, da si potem veš lepljiv. Marmelado imam rajši na kruhu. Poleg tega krofa niti ne moreš normalno jesti, da nisi ves masten in lepljiv okoli ust, če imaš srečo, se pa še popackaš z marmelado. Vi kar uživajte, jaz bom pa ob sočnih tiramisujih, gibanicah, sadnih in presnih torticah.

..Ko ugrizneš vanj….mmm….. V to puhasto z marmelado polnjeno sredico…mmm…. In si ves masten okoli ust…mmm…

Njami..njami… 🙂 n:) 🙂

Nimaš boljšega…………..

Ne maram, 10.02.2025 ob 22:07

Krof mi je brezvezna sladkarija. Mastna moka z malo marmelade. Pa še tisti cukr gor, da si potem veš lepljiv. Marmelado imam rajši na kruhu. Poleg tega krofa niti ne moreš normalno jesti, da nisi ves masten in lepljiv okoli ust, če imaš srečo, se pa še popackaš z marmelado. Vi kar uživajte, jaz bom pa ob sočnih tiramisujih, gibanicah, sadnih in presnih torticah.

Pa ga jej s priborom😆

DebelaKrota, 10.02.2025 ob 18:52

Krof brez marmelade?!?!???

To je tko kot sex s kondomom! 😂

OK, hecam se, ampak krof z dobro marmelado IN DA JE VROC, ojoj, ojoj, mmmmmm

Prosim, kje v Siski jih imajo?

Ravno vroč svež krof – je najslabša stvar za želodec.Ampak…tko dober…

New Report

Close