Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Čas samo za vas!

Čas samo za vas!

Drage moje!

Prosim, če zaupate, kdaj opravite vse ženske dejavnosti. Meni časa namreč kar zmanjka. Za toliko stvari je treba skrbeti, da si en predstavljam, kako to storijo mamice.
Moja zgodba: živim s fantom, torej je treba skrbeti za kosila, pospravljanje. Seveda to počneva oba. Delam. Študiram naprej. Čez teden sva v Lj, čez vikend skočiva na izlete. Kakšen vikend izkoristim, da ostanem v Lj in uredim najnujnejše lepotilne stvari za svoje telo (konkretnejša depilacija, maska, nohti, lasje) in branje revij o modi in ženskih zadevah.

Moj dan: zjutraj včasih razgibavanje, čez vikend tek, nato zajtrk, služba, kosilce, študij, vsakdanja opravila (trgovina, pranje, likanje…), večer je namenjen aerobiki/yogi/posvetitvi fantu.
In dan je mimo. Časa nimam niti naviti si laske, še manj nalakirati nohte. Samo osnovno depilacijo, krtačenje, tuš.

Sploh nimam časa, da bi v miru preizkusila načine make-upa, še manj, da bi hodila po trgovinah iskati luštne cunjice in se oblačila po modi, bila sexy. Stara sem 25 let in živim s fantom, kot da bi bila stara 50 let. Tega me je prav groza. Ko se posvetujem s kakšno prijateljico, mi pravi, da ona še tega ne zmore, kar jaz naredim za svoje telo.

Povejte mi prosim, kako ve poskrbite zase? A si moram še bolj našponati proste minute? A imam preveč na grbi?

Hvala za nasvete, veš ideje.

Pozdravček prav vsem in veliko ženskega časa.

Tana

Sreca da nimam fanta. Ze tako komaj najdem cas zase, dvakrat na dan trening, delo, studij… Nedelja je moj dan. Takrat pocivam, gledam televizijo, druga se mi itak ne ljubi. Ven se mi ne ljubi hodit. Sem v soboto popoldne tako izcrpana, da komaj zberem moci, da se kaj doma naredim. Sreco imam, da imam taksno mamo, da mi zlika in opere cunje. Lepotilna opravila ponavadi v soboto popoldan. Bolj v smislu razvajanja s peneco kopeljo, maskami za obraz. Vcasih pa poklicem prijatelja, ki je maser :-)) Pa ostane samo pri tem 🙂

Tana, saj imaš čas zase. Saj vendar govoriš o vikendu v Ljubljani, jogi, razgibavanju. Kaj bo ko boš imela družino? Imam dva otroka, dve službi. In v 20 minutah zvečer naredim vse: tuš,urejanje obraza, nohti, lasje. Nekaj danes, nekaj jutri. In verjemi, ko zares nimaš časa, se tako reorganiziraš, da ga dobiš. In vsaka minuta ti prav pride. Vendar nisi napisala koliko časa bi rada zase. Meni že tistih 20 minut zvečer pomeni veliko. Tudi kavica s prijateljico je čas zame. In si jo privoščim, ker, če sem zadovoljna jaz, so tudi ljudje okrog mene. Srečno!
Anja

dokler imaš samo fanta, je še u redu. Kako boš kasneje, če si boš omislila otroke, boš pa videla. Takrat pa skoraj ne bo časa za stvari, ki jih počneš sedaj, še zlasti če boš imela odgovrno službo in boš do petih u službi. Zato uživaj še zdaj, dokler se da.
pa veliko sreče!!

New Report

Close