čas za malico…
Ponedeljek…..sanjam o tem, kako bi bilo če…
Ura je … čas za malico…pričakovanje….. izdajalski valovi tvojega pričakovanja te vzburjajo….preplavijo ti , akkao bi bilo če…… in tiste prve kapljice naredijo mokre črne čipke na tebi…. Morda bo danes tisti dan, ko bo naključje hotelo, da….
..najin klepet…kozarec koctaila…. voda z ledom…..da ti vsaj malo ohladi vročino tvojih misli…… Greš na WC, ne tišči te.. ne veš zakaj …toda čakaš, kot prežeča mačkica, polna pričakovanja…
Vrata se odprejo…… vstopim… najine oči se srečajo…tišina… le tisti hipnotičen pogled… ko svet izginja….. Ne dražim več…..poljub…..strast ki nama odvzame dih… predajaš se svoji želji….mojim rokam, ki si te želijo…zakleneva vrata… pogledaš me…saj vem, da moraš it nazaj delat… “…60 sekund….” Slišiš moj glas……. samo pokimaš.
” zapri oči…” Naslonjena na vrata me ubogaš…zapreš oči…. odpnem ti hlače …..primeš me za roko in jo vodiš prosti svoji mokri pič**…..
Mokra si…..iz pič* se ti kar cedi…nikoli do sedaj si nisi tako močno želela… zarijem ti prste…«« dovolj je…« zastokaš, …
“Zakaj si me naredil tako mokro….?” Slišim tvoj šepet..medtem ko potegnem svojo mokro dlan izza tvojih hlačk… mokri prsti se svetijo v svetlobi
“Odpri oči” ubogaš… ko gledaš kako posesam tvojo mokroto z enega izmed prstov, za več ni časa…..tistih 60 minut je minilo……
” NO in zdaj se skoncentriraj na delo… če moreš”. So besede, ko si zapenjaš kavbojke……..
Lep dan