Častna straža in rezidenca
Neumnosti, kakšne neumnosti klatiš, pa to ni več normalno. Namesto da bi bili ponosni, da predsedujemo Evropski uniji ob dejstvu, da smo bili še pred 20 leti del komunističnega Balkana, obtožujemo demokratično slovensko vlado, da je renovirala oz. zgradila nov protokolarni objekt na Brdu. In da zunanji minister preveč potuje. Ja zakaj se pa imenuje ZUNANJI minister? Še premalo je na poti, če mene vprašaš. Zunanjega ministra, ki bi ves čas sedel v svoji pisarni v Mladiki ne potrebujemo.[/quote]
hahaha, a zunanji minister ti je pa všeč, pa čeprav je eden od tistih, ki vsake 4 leta spremeni barvo.[/quote]
…saj mi “novi bodoči” podpresednik vlade tudi ni všeč, ker tako spreminja barvo, da še sam ne sledi več svojim spremembam… Ampak to itak ni pomembno, aneda.
Če bi leta 1991 in kako leto prej poslušali tiste, ki že danes sestavljajo novo, bodočo vlado, bi najbrž danes pisali v cirilici in volili srbsko vlado.[/quote]
ma ja prav gotovo, prej bi jo pisali, če jih ne bi bilo.
Kdo je izsilil Peterleta ????
Peterle vsekakor ni bil primeren – ker je še vedno bolan !!!!!A ti misliš na unega Janšo , ki je protestiral zaradi nakupa letala a sedaj ko je na oblasti – naredi za istega HANGAR ccccccccc
Mislim da Janša kar preveč ima odpadnikov okoli sebe ;)[/quote]
No pa mi imenuj katere odpadnike imaš vmislih.
mik, pa še mal iz “Dnevnika”, k ga namaraš brat!:-))), padamač, a ne!?
Nisem LDS, spadam k upokojencem.:-)
Peterletu reprezentanco, Türku pa ne!
Dnevnik, 05.05.2008,
Tekst: Milena Jamnik Roš
Neumnosti, kakšne neumnosti klatiš, pa to ni več normalno. Namesto da bi bili ponosni, da predsedujemo Evropski uniji ob dejstvu, da smo bili še pred 20 leti del komunističnega Balkana, obtožujemo demokratično slovensko vlado, da je renovirala oz. zgradila nov protokolarni objekt na Brdu. In da zunanji minister preveč potuje. Ja zakaj se pa imenuje ZUNANJI minister? Še premalo je na poti, če mene vprašaš. Zunanjega ministra, ki bi ves čas sedel v svoji pisarni v Mladiki ne potrebujemo.[/quote]
hahaha, a zunanji minister ti je pa všeč, pa čeprav je eden od tistih, ki vsake 4 leta spremeni barvo.[/quote]
…saj mi “novi bodoči” podpresednik vlade tudi ni všeč, ker tako spreminja barvo, da še sam ne sledi več svojim spremembam… Ampak to itak ni pomembno, aneda.
Če bi leta 1991 in kako leto prej poslušali tiste, ki že danes sestavljajo novo, bodočo vlado, bi najbrž danes pisali v cirilici in volili srbsko vlado.[/quote]
Si bil kdaj v življenju v Srbiji?
…mik, pa še mal iz “Dnevnika”, k ga namaraš brat!:-))), padamač, a ne!?
Nisem LDS, spadam k upokojencem.:-)
…]
Berem dnevnik. In Družino. Prvega pogosteje, ne kupujem pa nič od tega. Prvič, ker je vsebina napihnjena (pri obeh), drugič pa zato, ker penzija verjetno niti po izsiljeni odstranitvi g. Štrousa, ne bo tako visoka, da bi denar lahko razmetaval za nepomembne reči.
Nisem pa vedel, da je reprezentanca in rezidenca eno in isto. Očitno se nam obeta znižanje davkov. Jaz bi predsedniku reprezentanco pustil, rezidenco pa ima lahko v svojem stanovanju, saj se v njem prav gotovo dobro počuti. Tudi jaz ne bom menjal svojega bivališča, ko bom, če bom, v prihodnjem mandatu predsednik.
mik,
že velikokrat sem te imela namen vprašati, kje si hodil v šolo, ker si že mnogokrat zapisal, da so te filali, oz. prali možgane.:-)) Madonca, meni jih niso, vedno mislim po svoje.
hja, pišeš,=== da nisi vedel, da je reprezentanca in rezidenca eno in isto.===
Jaz sem zasledila, da se v prispevku omenja “reprezentančni objekt”, a ne?
Se mogoče motim??
Draga Ksantipa, v Srbiji sem pustil eno leto življenja, ko sem “služil domovini, Titu, partiji, tekovinam NOB in podobne oslarije”.
Sicer pa, čemu to vprašanje? A misliš da ne poznam “srbskega življenja”, njihove mentalitete, balkanskih poslov, kulinarike, filmov, glasbe…? O, seveda jih poznam in tudi nimam nič proti tem… dokler ostanejo tam, kjer najbolje uspevajo.