Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Catch Me If You Can ponovno

Catch Me If You Can ponovno

Živjo!

Mi prosim razložite, kaj je bilo z Frankovim fotrom (Frank Abignale St., upodobljen by Christoper Walken) narobe? Meni se je zdel malce nenavaden in si ga ne z nam razlagati. Hvala za odgovore.

LP

Ne vem,kaj je bilo narobe??Meni se ni zdel nič čuden.

No ja, ni bil čisto običajen ata. Saj se ga bolj slabo spomnim, ampak se mi zdi, da ga je delno še hotel nekaj vzgajati, delno mu je pa pustil, da je počel, kar je hotel, v neko tako ambivalentno vlogo se je postavil. Niti ni jasno, ali ga je konec koncev kaj obsojal za vse njegove poneverbe, je imel pa sam s sabo dosti problemov, ker mu je biznis propadel zaradi davčnih utaj. Kot sem dojela v Frankovem otroštvu niso bili ravno reveži, kasneje pa mu je bila davkarija stalno za petami, in ko denarja ni bilo več, je tudi Frankova mama z drugim mrknila, od takrat dalje je šlo pa z očetom samo še navzdol (da ne bi o tistem prizoru, ko naj bi se mali Frank odločil, pri katerem od staršev bi ostal). Nekaj ponosa mu je ostalo (ni hotel vzeti avtomobila), ampak v kakšno očetovsko vlogo se pa ni več spuščal. Kaj pa vem. Toliko se jaz spomnim. Če malo po internetu pobrskaš, nedvomno najdeš tudi zelo globokoumne @!#$ na to temo. LP

New Report

Close