Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka catering

catering

A pozna kdo kaksno catering podjetje, ki ponuja kvalitetne in cenovno ugodno storitve? Priporocljivo je, da je iz Stajerskega konca, ni pa nujno.

jst poznam samo eno iz ljubljane.

V Velenju ponuja catering Gorenje gostinstvo in še ena privat firma, ampak trenutno ne vem njihovih podatkov. Se bom pa pozanimala in sporočila.

lp Vesna

Ali lahko meni poveš za tisto iz Ljubljane..A je ugodno!?Cena menija!?

Na Štajerskem?
S tem se ukvarja tudi gostišče Štorman,vendar so kar dragi.Za koga druzga ne vem.
Mislim,pa,da ti sedaj že vsak hotel ali restavracija pride tudi na dom ali kjerkoli že rabiš postrežbo.Kolikor sem jaz na tekočem je cena menija in vse ostalo ista,zaračunajo samo stroške,ki so jih imeli s prevozi itd.Cena je višja tudi,če je inventar njihov.Nam so zrihtali vse,od miz,stolov,pa do zadnje žličke in so računali 60 000.Meni pa nas je stal toliko kot pri njih v gostišču.

se bom pozanimala in ti sporocim.

Gostilna Jezeršek Medvode. Poglej na netu.

A so vas tudi stregli? Kje pa si imela poroko?

Poskusi se pozanimati pri podjetju Eurest. Sedež imajo v Ljubljani, podružnice pa po celi Sloveniji (na Štajerskem koncu v Mariboru, Ptuju, Celju). Imajo neverjeten toplohladni bife in naredijo prave male umetnine – od najbolj eksotičnih jedi do peciva. Cenovno pa tudi niso predragi (vem, saj z njimi poslovno sodelujem).

New Report

Close