Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka CATERING

CATERING

Je imel (ali načrtuje) kdo na poročnem slavju catering varianto namesto klasične strežbe? Kakšne menuje priporočate? Midva si predvsem ćeliva vsega drugega kot klasike (goveja juha, mesne plošče,…)

ja naredita tako kot si sama želita, itak vidva sestavljata menije.

ti pa tudi vsi gostinci svetujejo, mal se pozanimajta naokoli, pa ne se tolk sekirat, na koncu je itak vse super, samo sebe poslušajte in vse bo tako kot mora biti. Če pa komu ni kaj všeč je pa to njegov problem. Vsem itak nikoli ni zadovoljeno.

čao

Seveda, to se strinjam. Vendar me zanima, če ima kdo kakšno izkušnjo s takim načinom.

poglej nazaj na forum do datuma 7.1.2003, tam so že pisali o tem

Midva imava poroko to soboto in ker bova imela postrežbo na prostem
bova tudi imela catering. Postregli bomo s kanapeji, sadjem in minjončki. Poleg tega pa seveda še šampanjec, vino, sokove, sangrijo in vodo. Za konec pa še torto.

Poročaj prosim kako bo izpadlo. Lepo soboto ti želim!

midva bova imela toplo hladni bife..komej čakam…res, da bo mal dražje, ampak bo nekaj posebnega …

Midva sva tudi imela hladno-topli bife

Super, ampak precej draga varianta.

Lp Urša

Midva bova imela obložene kruhke, sadje in pecivo v Bistri, za tiste, ki ne bodo povabljeni kasneje na večerjo. Vse bo v glavnem pripravila moja mama, drugače pa se mi zdi, da catering pride v poštev za poroke na prostem oz. doma na vrtu.

Ravno en mesec nazaj smo imeli poroko pri sorodnikih in so najeli catering Andamea. Moram reči, da smo bili zelo zadovoljni. Izjemno lepo je hrana izgledala in tudi dobra je bila.

Edino poceni ni tak špas… če imaš denar se vsekakor splača. Po drugi strani je pa tako, da je poroka le enkrat v življenju (upajmo vsaj), tako da se če se da, kar splača naročiti profesionalno pogostitev.

Drugače pa poglej malo pri raznih ponudnikih še kakšne imajo kaj fotogalerije – to ti največ pove, kaj lahko pričakuješ od njih.

Ne fantaziraj. Kolega ima gostilno in catering hkrati, računa pa 23-28 eur po glavi za hladno topli bife. V vsaki boljši gostilni so cene tam tam…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Poroka le enkrat v življenju?? Misliš enkrat kot prvič…?

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Hja 🙂 🙂

Jaz upam, da se bom poročila samo enkrat…

Res si to želim!

New Report

Close