Najdi forum

Pozdravljeni,

zanima me, je že kdo bil v Čatežkih toplicah in kakšne so vaše izkušnje. Hotel ali bungalov, kopanje, sprehodi,………
Načrtujem kratke prvomajske počitnice v Četežu.

Petra

Mi smo bli ravno prejšnji vikend. Eno samo razočaranje. Pogorenega dela bazenov še vedno nispo popravili. Najbrž imajo finančne probleme?????? Cena vstopnice je ostala nespremnejna tudi zdaj, ko obratuje samo polovica bazenov. Ob bazenu imajo nekakšen majhen bifejček. Smo se usedli za mizo, pa natakrca pravi, če lahko pridemo naročit k šanku. Miza je bla od šanka oddaljena pol metra. Za povr vsega smo dobili pa še vso pijačo v plastičnih kozarcih. Skratka zelo razočarana.

Jaz pa imam zelo dobre izkušnje iz Čateža. Letovala sem začetek februara. Čez teden ni bilo veliko ljudi, ob vikedih malo več tako, da smo se z družino hodili kopat v jutranjih urah. Popoldan pa smo raziskovali Dolenjsko, ki je doslej nismo dobro poznali. Bilo nas je dosti od Novega mesta – Otočec pa vse tja do Hrvaške meje. Tudi v samih Termah je možnost sprehovo med bungalovi, imajo kar nekaj igrišč za otroke, skratka vsi smo bili navdušeni. Letovala sem prvič in to v bungalovu – zidanemu od podjetja s katerim sem bila ravno tako zadovoljna. (Prav takšne imajo tudi sami v Termah-za najem). Jaz ti svetujem, kar pogumno. Bazen je res samo en, vendar je ta dovolj velik, imajo tudi dva tobogana, za več informacij pa poglej na njihovo spletno stran.

New Report

Close